Анимационни филми 🎦

Тук сме събрали списък от най-добрите 10 анимационни филми на всички времена за Вас според предложенията на IMDB.com!

Приятно прекарване с избрания от Вас детски анимационен филм:

1. Отнесени от духовете (2001)

По време на преместването на семейството й в предградията, намусено 10-годишно момиче се скита в свят, управляван от богове, вещици и духове, и където хората се променят в зверове.

2. За душата (2020)

След като си урежда концерта на живота си, нюйоркски джаз пианист изведнъж се озовава в капан в странна земя между Земята и отвъдното.

3. Зоотопиа (2016)

В град на антропоморфни животни новобранец ченге-зайче и цинична лисица измамник трябва да работят заедно, за да разкрият заговор.

>

4. Отвътре навън (2015)

След като младата Райли е изкоренена от живота си в Западната част на САЩ и се мести в Сан Франциско, нейните емоции – радост, страх, гняв, отвращение и тъга – се сблъскват и ориентира в нов град, къща и училище.

5. УОЛ.И (2008)

В далечното бъдеще малък робот за събиране на отпадъци по невнимание се впуска в космическо пътешествие, което в крайна сметка ще реши съдбата на човечеството.

6. Играта на играчките 3 (2010)

Играчките по погрешка се доставят в дневен център вместо на тавана точно преди Анди да замине за колежа и Уди трябва да убеди другите играчки, че не са изоставени, и да се върне у дома.

7. Играта на играчките 4 (2019)

Когато нова играчка, наречена „Форки“, се присъединява към Уди и бандата, едно пътешествие заедно със стари и нови приятели разкрива колко голям може да бъде светът за една играчка.

8. В небето (2009)

78-годишният Карл Фредриксен пътува до Парадайз Фолс в къщата си, оборудвана с балони, вземайки по невнимание млад бездомник.

9. Тайната на Коко (2017)

Амбициозният музикант Мигел, изправен пред забраната на предците му да свирят музика, влиза в Страната на мъртвите, за да намери своя пра-пра дядо, легендарен певец.

10. Книгата на живота (2014)

Маноло, млад мъж, който се разкъсва между това да изпълни очакванията на семейството си и да следва сърцето си, се впуска в приключение, което обхваща три фантастични свята, където трябва да се изправи пред най-големите си страхове.


Още топ филми в различните жанрове

Leave a Reply

Your email address will not be published.