Детски филми 🎦

Тук сме събрали списък от най-добрите 10 детски филми на всички времена за Вас според предложенията на IMDB.com!

Приятно прекарване с избрания от Вас филм за деца:

1. Играта на играчките (1995)

Една каубойска кукла е дълбоко заплашена и ревнива, когато нова фигура на космонавт го измести като топ играчка в стаята на момче.

2. Извънземното (1982)

Проблемно дете събира смелостта да помогне на приятелски настроен извънземно да избяга от Земята и да се върне в родния си свят.

3. Феноменалните (2004)

Семейство супергерои под прикритие, докато се опитват да живеят тихия живот в предградията, са принудени да действат, за да спасят света.

>

4. Пинокио (1940)

Една жива марионетка, с помощта на щурец като своя съвест, трябва да докаже, че е достоен да стане истинско момче.

5. Принцесата булка (1987)

Докато е болен вкъщи в леглото, дядото на младо момче му чете историята за фермер, превърнал се в пират, който среща много препятствия, врагове и съюзници в стремежа си да се събере отново с истинската си любов.

6. УОЛ.И (2008)

В далечното бъдеще малък робот за събиране на отпадъци по невнимание се впуска в космическо пътешествие, което в крайна сметка ще реши съдбата на човечеството.

7. Кой натопи Заека Роджър (1988)

Детективът, мразещ анимационни филми, е единствената надежда на анимационния заек да докаже своята невинност, когато е обвинен в убийство.

8. Шрек (2001)

Подъл лорд заточва приказни същества в блатото на сприхав орк, който трябва да отиде на търсене и да спаси принцеса, за да си върне земята.

9. Цар лъв (1994)

Принц лъв Симба и баща му са мишена на огорчения му чичо, който сам иска да се възкачи на трона.

10. Лего Филмът (2014)

Обикновен строител на LEGO, смятан за пророкуваният като „специален“, е нает да се присъедини към мисията да спре зъл тиранин да залепи вселената на LEGO във вечен застой.


Още топ филми в различните жанрове

Leave a Reply

Your email address will not be published.