Филми фантастика 🎦

Тук сме събрали списък от най-добрите 10 филми с научна фантастика на всички времена за Вас според предложенията на IMDB.com!

Приятно прекарване с избрания от Вас фентъзи филм:

1. Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена (2001)

Кротък хобит от Shire и осем спътници тръгват на пътешествие, за да унищожат мощния Един пръстен и да спасят Средната земя от Тъмния лорд Саурон.

2. Властелинът на пръстените: Завръщането на краля (2003)

Гандалф и Арагорн водят Света на хората срещу армията на Саурон, за да привлече погледа му от Фродо и Сам, докато се приближават до Планината Дум с Единния пръстен.

3. Властелинът на пръстените: Двете кули (2002)

Докато Фродо и Сам се приближават до Мордор с помощта на подвижния Голъм, разделеното общество се изправя срещу новия съюзник на Саурон, Саруман, и неговите орди от Изенгард.

>

4. Зелената миля (1999)

Животът на надзирателите в присъдата на смърт е засегнат от едно от обвиненията им: чернокож мъж, обвинен в убийство на деца и изнасилване, но който има мистериозна дарба.

5. Аватар (2009)

Параплегичен морски пехотинец, изпратен на луната Пандора с уникална мисия, се разкъсва между спазването на неговите заповеди и защитата на света, който чувства, че е свой дом.

6. Странният случай с Бенджамин Бътън (2008)

Разказва историята на Бенджамин Бътън, мъж, който започва да остарява назад с последствия.

7. Изобретението на Хюго (2011)

През 1931 г. Париж, сираче, живеещо в стените на гарата, се увива в мистерия, включваща покойния му баща и автомат.

8. Голяма риба (2003)

Разочарован син се опитва да определи фактите от измислицата в живота на умиращия си баща.

9. Лабиринтът на фавна (2006)

Във Фалангистката Испания от 1944 г., книжната млада доведена дъщеря на садистичен офицер от армията бяга в зловещ, но завладяващ фантастичен свят.

10. Животът на Пи (2012)

Млад мъж, който оцелява след бедствие в морето, е хвърлен в епично пътешествие на приключения и открития. Докато е изхвърлен, той създава неочаквана връзка с друг оцелял: страховит бенгалски тигър.


Още топ филми в различните жанрове

Leave a Reply

Your email address will not be published.