Филми за края на света 🎦

Тук сме събрали списък от най-добрите 10 филми за края на света на всички времена за Вас според предложенията на IMDB.com!

Приятно прекарване с избрания от Вас филм с Апокалипсис, природно бедствие, катаклизъм или цунами:

1. Изтребление (2018)

Биолог се записва за опасна, тайна експедиция в мистериозна зона, където законите на природата не важат.

2. Момиченцето с всички дарби (2016)

Учен и учител, живеещи в дистопично бъдеще, тръгват на пътешествие за оцеляване със специално младо момиче на име Мелани.

3. Интерстелар (2014)

Екип от изследователи пътуват през червейна дупка в космоса в опит да осигурят оцеляването на човечеството.

>

4. Оцелелите (2014)

Приятели се събират на сватба, но тържеството е разбито от ужасяващи апокалиптични събития, които ги принуждават да преразгледат живота, изборите, които са направили…

5. Това е края (2013)

Шест знаменитости от Лос Анджелис са заседнали в къщата на Джеймс Франко, след като поредица от опустошителни събития току-що унищожи града. Вътре групата не само трябва да се изправи пред апокалипсиса, но и самите себе си.

6. Перфектно чувство (2013)

Готвач и учен се влюбват, когато епидемията започва да лишава хората от сетивните им възприятия.

7. Последните дни (2013)

През 2013 г. мистериозна епидемия се разпространява из цялата планета: човечеството развива ирационален страх от открити пространства, който причинява смърт за секунди. Скоро цялото световно население е в капан в сградите. Докато Барселона се спуска в хаос, Марк тръгва на търсене да намери Джулия, изчезналата му приятелка, без изобщо да излиза навън.

8. 2012 (2009)

Разочарован писател се бори да запази семейството си живо, когато серия от глобални катастрофи заплашва да унищожи човечеството.

9. Търси се приятел за края на света (2012)

Докато астероид наближава Земята, мъж се оказва сам, след като жена му напуска в паника. Той решава да предприеме пътешествие, за да се събере отново със своята любима от гимназията. Придружава го съсед, който по невнимание слага гаечен ключ в плана му.

10. Меланхолия (2011)

Две сестри откриват, че вече обтегнатите им отношения са предизвикани, тъй като мистериозна нова планета заплашва да се сблъска със Земята.


Още топ филми в различните жанрове

Leave a Reply

Your email address will not be published.