Комедийни филми 🎦

Тук сме събрали списък от най-добрите 10 комедийни филми на всички времена за Вас според предложенията на IMDB.com!

Приятно прекарване с избрания от Вас смешен и забавен филм:

1. Последният ергенски запой (2009)

Трима приятели се събуждат от ергенско парти в Лас Вегас, без спомен от предишната нощ и ергенският изчезнал. Те обикалят града, за да намерят своя приятел преди сватбата му.

2. Пол (2011)

Двама английски маниаци на комиксите, пътуващи из САЩ, се натъкват на извънземно извън Зона 51.

3. Бягство от Вегас (2010)

Стажант от звукозаписна компания е нает, за да придружи неконтролираната британска рок звезда Олдъс Сноу на концерт в гръцкия театър в Лос Анджелис.

>

4. Нещо като забавна история (2010)

Клинично депресиран тийнейджър получава ново начало, след като се регистрира в психиатрично отделение за възрастни.

5. Рок радио (2009)

Група от измамни диджеи, които завладяха Великобритания, свиреха музиката, която определи едно поколение и се изправи срещу правителство, което искаше класическа музика и нищо друго в ефира.

6. Път с предимство (2010)

Бъдещият баща Питър Хайман е принуден да се вози с амбициозния актьор Итън Тремблей на пътешествие, за да стигне до раждането на детето си навреме.

7. Сериозен човек (2009)

Лари Гопник, учител по физика от Средния Запад, наблюдава как животът му се разплита заради множество внезапни инциденти. Въпреки че търси смисъл и отговори сред сътресенията си, той изглежда продължава да потъва.

8. Сбогом, заминаваме (2009)

Двойка, която очаква първото си дете, пътува из САЩ, за да намери идеалното място за създаване на семейството си. По пътя те срещат злополуки и намират нови връзки с редица роднини и стари приятели, които просто биха могли да им помогнат да открият „дома“ по свои собствени условия за първи път.

9. Пичове за пример (2008)

Дивото поведение принуждава чифт представители на енергийната напитка да се запишат в програма Big Brother.

10. Умирай умно (2008)

Максуел Смарт, силно интелектуален, но неудържим шпионин, работещ за агенция КОНТРОЛ, има задачата да предотврати терористична атака от съперническата шпионска агенция KAOS.Още топ филми в различните жанрове

Leave a Reply

Your email address will not be published.