Романтични филми 🎦

Тук сме събрали списък от най-добрите 10 романтични филми на всички времена за Вас според предложенията на IMDB.com!

Приятно прекарване с избрания от Вас любовен филм:

1. Пасажери (2016)

Неизправност в спалната капсула на космически кораб, пътуващ до далечна планета-колония, събужда един пътник 90 години по-рано.

2. Титаник (1997)

Седемнадесетгодишен аристократ се влюбва в мил, но беден художник на борда на луксозния злополучен R.M.S. Титаник.

3. Форест Гъмп (1994)

Президентствата на Кенеди и Джонсън, войната във Виетнам, скандалът Уотъргейт и други исторически събития се разгръщат от гледна точка на мъж от Алабама с коефициент на интелигентност 75, чието единствено желание е да се събере отново със своята любима от детството.

>

4. Невероятната съдба на Амели Пулен (2001)

Амели е невинно и наивно момиче в Париж със собственото си чувство за справедливост. Тя решава да помогне на хората около нея и по пътя открива любовта.

5. Блясъкът на чистия ум (2004)

Когато връзката им се влоши, двойка се подлага на медицинска процедура, за да се изтрият един друг от спомените си.

6. Тя (2013)

В близко бъдеще самотен писател развива малко вероятна връзка с операционна система, предназначена да отговори на всяка негова нужда.

7. Преди изгрев (1995)

Млад мъж и жена се срещат във влак в Европа и прекарват една вечер заедно във Виена. За съжаление и двамата знаят, че това вероятно ще бъде единствената им вечер заедно.

8. Омагьосан ден (1993)

Уморен синоптик от Питсбърг се оказва необяснимо хванат в капан в малък град, докато живее един и същи ден отново и отново.

9. Преди залез (2004)

Девет години след като Джеси и Селин се срещнаха за първи път, те се срещат отново във френския етап от обиколката на Джеси с книгата.

10. Преди полунощ (2013)

Срещаме се с Джеси и Селин девет години по-късно в Гърция. Изминаха почти две десетилетия от първата им среща във влака, пътуващ за Виена.


Още топ филми в различните жанрове

Leave a Reply

Your email address will not be published.