Трилър филми 🎦

Тук сме събрали списък от най-добрите 10 трилъри филми на всички времена за Вас според предложенията на IMDB.com!

Приятно прекарване с избрания от Вас трилър или филм с мистерии:

1. Последен изход (2000)

Алекс Браунинг е сред група гимназисти, които се подготвят за пътуване до Европа. Когато внезапно има предчувствие, че техният самолет ще се разбие, той крещи, за да предупреди останалите, но вместо това е изхвърлен от самолета.

2. Кубът на страха (1997)

Шестима напълно непознати с много различни личности са неволно поставени в безкраен лабиринт, съдържащ смъртоносни капани.

3. Селото (2004)

Поредица от събития тества вярванията на малко изолирано селце.

>

4. Х-Мен 2 (2003)

Когато антимутант полковник Уилям Страйкър отвлича професор X и атакува неговото училище, X-Men трябва да се съюзят със своя заклет враг Магнето, за да го спрат.

5. Мълчанието на агнетата (1991)

Млад ФБР кадет трябва да получи помощта на затворен и манипулативен убиец канибал, за да помогне за залавянето на друг сериен убиец, луд, който одира жертвите си.

6. Възкресението (1999)

Детективите за убийства в Чикаго Прудхоум и Холингсуърт са натоварени да разследват убийство. И двамата се заплитат в сюжета на сериен убиец, чиято цел е да пресъздаде тялото на Христос.

7. Смъртоносна битка (1995)

Трима непознати майстори на бойните изкуства са извикани на мистериозен остров, за да се състезават в турнир, чийто резултат ще реши съдбата на света.

8. Ченге във времето (1994)

Макс Уокър, служител на агенция за сигурност, която регулира пътуването във времето, трябва да се бори за живота си срещу сенчест политик, който възнамерява да промени миналото, за да контролира бъдещето.

9. Логан: Върколакът (2017)

В бъдеще, където мутантите са почти изчезнали, един възрастен и уморен Логан води спокоен живот. Но когато Лора, дете-мутант, преследвано от учени, идва при него за помощ, той трябва да я отведе в безопасност.

10. Умирай трудно 3 (1995)

Джон Макклейн и собственик на магазин в Харлем са мишена на германския терорист Саймън в Ню Йорк, където той планира да ограби сградата на Федералния резерв.


Още топ филми в различните жанрове

Leave a Reply

Your email address will not be published.