еМаг код за отстъпка и ваучери 🎁

лого на еМагeMAG е част от Naspers group и един от най-големите онлайн ритейли в Централна и Източна Европа. Компанията е основана преди 17 години и скоро си спечелва репутацията на мултинационален експерт в електронната търговия с дейност в 4 държави (България, Унгария, Полша и Румъния).

Как да използвам промо код за отстъпка в eMag?

Тук ще ви споделим как да използвате промо кодовете, предлагани от Емаг. Ваучерите или промо кодовете обикновено получавате от самите еМаг. Посетете уебсайта на eMag (www.emag.bg). На страницата на сайта на Емаг ще откриете най-актуалните промоции и намаления със съответстващите им промо кодове за отстъпки. Там бихте могли да видите стойността на отстъпката, която бихте могли да използвате за конкретния продукт или група от продукти.


банер към еМАГ


След като сте си избрали даден артикул трябва да го добавите в кошницата, като натиснете бутона “Добави в количка”.

На следващата стъпка трябва да посетите вашата количка с продукта / продуктите, които сте добавили в нея.

Emag Активиране на промо код стъпка 1

В количката ще откриете поле „Добави ваучер“, където трябва да копирате и поставите актуалния промо код.

Emag Активиране на промо код стъпка 2

След това натискате бутона „Добави код“. При положение, че вашият код е валиден и в срок вие трябва да получите потвърждения, че ваучера за отстъпка е добавен успешно. Също така ще видите стойността на отстъпката, която ви носи той.

Emag Активиране на промо код стъпка 3

След това трябва да попълните вашите лични данни като: имена, адрес, телефон и т.н., да изберете данни за доставка, начин на плащане и да финализирате вашата поръчка.

След използване на ваучер за отстъпка от еМаг

Методи за плащане

eMAG дава възможност за избор на предпочитан от клиента метод за плащане – в брой при получаване на поръчката от куриера или с дебитна карта/кредитна карта онлайн. За удобство на потребителя се дава възможност да запази картата си в клиентския си акаунт в eMAG в секцията „Моите карти“ и така да съкрати времето, необходимо за извършване на плащане при следваща покупка. eMAG предоставя и възможност за покупка на изплащане на стойност между 150 50 000 лв. с eCredit и на стойност до 12 000 лв. чрез БНБ Париба. С картата за пазаруване eMAG от FiBank се възползвате от разсрочено безлихвено пазаруване за продукти, предлагани от еMAG.

Начини за доставка

Поръчаните продукти, предлагани от eMAG, се доставят до офис на обслужващите куриери Еконт и Рапидо и чрез куриерски служби Еконт, Рапидо или Европът до вратата на клиента. eMAG е един от малкото електронни магазини, предлагащи доставка с БГ пощи. Удобство е и осигуряваната безплатна доставка за определени продукти до еMAG шоурум. Безплатна е и доставката до адрес за определени продукти, категории или покупка над определена сума.

Връщане и рекламации

С грижа за удовлетворението на клиента eMAG дава възможност да се заяви желание за безплатно връщане на закупен продукт в срок от 30 дни чрез попълване на удобен онлайн формуляр. Условията за връщане и рекламация са прозрачни и посочени отделно за всяка категория с оглед наличието на специфични стоки. Сроковете и условията за връщане при покупка от Marketplace търговец в emag.bg са различни и посочени в профилите на търговците. eMAG предлага гаранция и сервиз, удължена гаранция за определени стоки и безпроблемно извършва рекламации при проблем със закупен артикул.

Често задавани въпрос за eMag

Колко мога да спестя с промо код в Емаг?

Сумата която бихте могли да спестите зависи изцяло от текущата кампания, която предлага eMag. Процентите варират и в определени случаи могат да достигнат до 80-90% за избрани продукти. Най-честите отстъпки, от които бихте могли да се възползват варират между 10% и 25%. Като тук всичко зависи от текущите промоционални кампании на търговеца.

За кои продукти могат да използвам код за отстъпка в eMag?

От eMag планират ежеседмични промоции и намаления на множество продукти, които можете да откриете в техния сайт. Ваучерите за отстъпка се предоставят за определени групи от продукти и могат да бъдат използвани само за тях.

Мога ли да използвам повече от един промо код?

Няма еднозначен въпрос, защото е възможно да може, но има опция и да не може. По принцип е възможно да комбинирате повече от един код за отстъпка, но трябва да проверите дали в условията на ползване на различните ваучери е позволено те да бъдат комбинирани помежду си. Има определени промо кодове, които не могат да се комбинират и трябва да се използват отделно.

Каква е валидността на промо кодовете за отстъпка на Емаг?

Всеки промо код има срок на валидност. След изтичането на този срок ваучерът за отстъпка става невалиден и вече не може да се ползва. Именно поради тази причина трябва да взимате само актуални кодове за намаления.

Какви продукти предлагат eMag?

eMAG разполага с богата гама от продукти, предлагани от магазина и от негови партньори, разпределени в ясни и удобни категории – телефони, таблети и лаптопи, компютри и периферия, тв и аудио, електроуреди, мода, здраве и красота, дом и градина, играчки и детски стоки, спорт и свободно време, авто и направи си сам, книги, офис и храни.

Всяка категория е разделена с мисъл за удобството на клиента на подкатегории по вид на продукта, което улеснява потребителите в морето от предложени  и стоки на  сайта на  eMAG. Системно налични са секции Седмична промоция и Оферта на деня с изгодни и привлекателни предложения. Бюлетин за клиента държи потребителите информирани за нови стоки, намалени продукти, разпродажби, игри и полезна информация.

Още за еМаг (eMag)

eMAG предлага в България близо 300 000 свои продукта, а в Marketplace платформата си още над 500 000 артикула в много категории, включително телефони, телевизори, таблети, домашни електроуреди и други електронни устройства. eMAG.bg предлага също играчки, книги, стоки за дома и градината, продукти за красота и здраве, хоби, модни и спортни стоки. eMAG.bg се превърна в шопинг дестинация, предлагаща възможност за удобно пазаруване и през мобилно приложение.

Име на фирмата Данте Интернешънъл СА
Основана 2012
Адрес
1000 София, Ангел Кънчев 1 ет.3 (Не е пункт за доставка)
Уебсайт www.emag.bg
Facebook www.facebook.com/eMAGbg
Имейл info@emag.bg
Телефон 07001 3624
Начин на плащане При доставка, EPay.bg, На изплащане
Начин на поръчване Онлайн магазин, Телефон, Имейл, Мобилно приложение
Начин на доставка До адрес, по куриер, Получаване в офис на куриера
Рекламации Да