Озон код за отстъпка и ваучери 🎁

лого на Озон.бг

Ozone.bg (Озон Ентъртейнмънт АД) започва своята дейност през 2008 година и досега продължава да е топ дестинацията за всичко забавно за свободното време на всеки. Техният слоган “Изиграй скуката” е най-доброто възможно описание на един от най-големите онлайн магазини в България.

Как да използвам промо код за отстъпка в Ozone?

След като си харесате и добавите желания от вас продукт в кошницата ще видите поле „Имаш ваучер за отстъпка?“. В него трябва да поставите промо кода, след което да натиснете бутона „добави ваучер“. След това допълнителната отстъпка ще бъде автоматично генерирана и приспадната от крайната цена.

Ozone промо код за отстъпка

След това просто трябва да завършите вашата поръчка, като въведете данни за доставка и изберете метод за плащане.

След използване на ваучер за отстъпка от Озон.бг

Методи за плащане

Можете да заплатите вашата поръчка по 4 различни начина. Възможно е да го направите при доставка (наложен платеж), чрез карта, чрез ePay или чрез EasyPay и B-Pay. При плащането с карта, то минава през онлайн терминала на Fibank.

Начини за доставка

Начините за доставка в Ozone.bg са до личен адрес, до офис на Спиди или Еконт, до физическия магазин на Ozone, както и чрез експресната услуга на магазина. Ако поръчката надвишава 19.99 лв., то доставката става безплатна.

Връщане и рекламации

Ако срещнете дефект или вече закупеният продукт от Ozone.bg не ви допада, то може да го върнете в срок от 30 дни от датата на доставката. При самото връщане трябва да се приложи продукта, документите заедно с него и евентуалните му подаръци ( ако има такива). За да върнете продукта, трябва да попълните формуляра за връщане от профила в сайта на Ozone.

Възможно е връщането да бъде отказано, ако продуктът не е в добър вид: повреди по опаковката, следи от използване, видни физически повреди или деформации. Също така не може да се върне продукт, ако не са приложени всички документи, дошли с него при доставката. НЕ МОГАТ да се връщат игри, филми и софтуер, които не са на физически носител.

Често задавани въпрос за Ozone

Колко % мога да спестя с промо код за отстъпка в Озон?

Можете да спестите различни суми според категорията на съответния продукт, който закупувате. Така например можете да се възползвате от 5% отстъпка при закупуване на игри и аксесоари и 3% отстъпка на техника от ozone.bg

За кои продукти може да се използва промо код?

Можете да използвате промо кодовете за всички продукти, но отстъпката, която можете да използвате може да е различна според категорията на дадения продукт.

Може ли да се използва повече от един код за отстъпка?

В повечето случаи може да се използва само един промо код и използването на повече не е позволено. Имайте предвид, че при определени промоционални кампании това правило може да се промени и да имате възможност да ползвате повече от един ваучер за отстъпка.

Има ли валидност промо кода за отстъпка в Ozone.bg?

Предлаганите от нас кодове за отстъпка в Ozone.bg нямат валидност и са безсрочни. Това означава, че можете да ги ползвате по всяко време без да се притеснявате, че те могат да изтекат и да станат невалидни с течение на времето.

Какви продукти предлагат Ozone?

Озон разделят предлаганията си в категории като гейминг, книги, музика и филми, мърч, компютри, аудио, мобилни устройства, телевизори, монитори, играчки, пъзели и настолни игри и други.

Сред тях можете да намерите игри за PS4, PS5, Xbox, Nintendo и PC, както и самите конзоли за игрите. Също така можете да закупите книги от всякакви жанрове, мърч от любимите си филми и сериали, аудио системи, смартфони и други.

Ако наближава семейно събиране или парти, можете да се възползвате от страхотни пъзели и настолни игри. Можете да намерите от класически и нестандартни пъзели до стратегически и ролеви настолни игри.

Още за Озон (Ozone)

Ozone е онлайн магазин за игри и забавления, създаден през 2008г. До началото на 2013г. сайтът се фокусира основно върху игри и гейминг аксесоари. От май 2013г. магазинът ни разшири портфолиото си с още нови категории, така че да предложи на потребителите широка гама от продукти за развлечения и свободното време, като мултимедийни аудио-продукти, забавни джаджи, модели за сглобяване, тениски и суичъри с щампи, лаптопи и таблети.

Създаден от хора, които обичат технологиите и са част от гейминг културата, сайтът винаги се стреми да даде възможно най-добрите цени, като едновременно с това предлага изключително богат избор от специално подбрани продукти.

Име на фирмата Озон Ентъртейнмънт АД
Основана 2008
Адрес
ул. “Акад. Борис Стефанов” 35, ет. 1, офис 30, София
Уебсайт www.ozone.bg
Facebook www.facebook.com/Ozone.bg
Имейл contacts@ozone.bg
Телефон 0700 20 696
Начин на плащане При доставка, EPay.bg, На изплащане, Дебитни карти
Начин на поръчване Онлайн магазин, Имейл, Мобилно приложение
Начин на доставка До адрес, по куриер, Получаване в офис на куриера
Рекламации Да