SilaBG код за отстъпка 🛒

лого на SilaBGSilaBG е един от най-големите онлайн магазини за хранителни добавки в България. Тук ще намерите как може да спестите най-много с ваучер, промоция или код за отстъпка при пазаруване в SilaBG.

Предлагат ли изобщо SilaBG кодове за отстъпка?

Очаквайте скоро!

Как да получа от SilaBG ваучер с намаление?

Очаквайте скоро!

Как да използвам промо код за отстъпка в SilaBG?

Тук ще ви споделим как да използвате промо кодовете, предлагани от SilaBG. Ваучерите или промо кодовете обикновено получавате от самите SilaBG чрез имейл.

След като сте си избрали даден продукт го добавете в кошницата на магазиина чрез бутона “Добави в количка”. След това отворете вашата количка с избраните продуктите, които сте добавили.

В количката при завършване на поръчката ще видите полето „Добави ваучер“, където трябва да напишете промо кода за отстъпката.

SCREENSHOT

Ако вашият код е валиден и в срок, ще получите потвърждение, че ваучера от SilaBG е добавен успешно. Също така ще видите стойността на отстъпката, която ви носи той.

Остава само да завършите поръчката си. Попълнете своите имена, адрес, телефон, детайли за доставка, начин на плащане и очаквайте до 1-2 работни дни своята поръчка!

Как още мога да спестя в SilaBG?

Освен кодове за намаления, SilaBG правят редовно и сезонни разпродажби или седмични промоции и оферти, споделени на сайта им!

Пращат ли нюзлетър с намаления и отстъпки?

Да, SilaBG имат имейл нюзлетър, където пращат актуалните си промоции и намаления всяка седмица.

Имат ли клуб за лоялни клиенти?

Да, посетете сайта на SilaBG, за да разберете повече за тяхната система за лоялни клиенти.

Какво да правя, ако не ми работи кода за намаление?

Ако кода ви за намаление в SilaBG не работи, най-добре се свържете с отдел Клиентско обслужване.

Как да намеря най-новите намаления и промоции в SilaBG?

Най-добрите начини да намерите актуалните промоции са чрез имейл нюзлетъра или на сайта на SilaBG в страницата за седмични оферти!

Има ли Черен петък в SilaBG?

Да, SilaBG Black Friday 2021 ще се състои в последната седмица на ноември и тогава ще може да намерите най-д0брите предложения за годината.

Кога са най-големите разпродажби и намаления в SilaBG?

Освен гореспоменатата последна седмица на Ноември, SilaBG организират и по-големи сезонни разпродажби. Най-добре следете техният сайт, за да не ги изпуснете!

След използване на ваучер за отстъпка от SilaBG

Методи за плащане

С SilaBG може да изберете между няколко начина за плащане. Можете да платите в брой при получаване на поръчката от куриера, или с дебитна/кредитна карта онлайн. Също така е възможно и чрез банков превод, Epay.bg или пък на място в шоурум на SilaBG. За скъпи артикули може да попитате и за разсрочено плащане.

Начини за доставка

SilaBG работят с куриерски фирми като Еконт и Speedy, които могат да доставят до ваш адрес или до техния офис. SilaBG също така имат и шоурум, където може да вземете покупките си.

Доставката е безплатна при поръчки над 30 лева или за определени категории или продукти.

Връщане и рекламации

С грижа за удовлетворението на клиента SilaBG дава възможност за безплатно връщанe в срок от 30 дни чрез попълване на формуляр.

Условията за връщане и рекламация са посочени отделно за всяка категория или продукт. SilaBG предлага гаранция и сервиз, както и удължена гаранция за определени стоки.

Често задавани въпрос за eMag

Колко мога да спестя с промо код в SilaBG?

Възможната отстъпка зависи изцяло от актуалната кампания, която прави SilaBG. Тя може да е 50% и повече за конкретни продукти. Най-вероятно обаче отстъпките ще са между 8% и 30%.

За какви продукти могат да използвам ваучер за отстъпка в SilaBG?

SilaBG предоставят кампании с промоции и намаления на продукти от няколко категории всяка седмица! Кодовете за отстъпка често са валидни за конкретен промоционален период и за конкретни продукти или категории, така че проверете внимателно това.

Мога ли да използвам повече от един промо код?

Стандартна практика е да не се приемат повече от 1 отстъпка наведнъж в SilaBG. В условията на ползване на различните кодове или ваучери е споменато това, така че може и да е възможно в някои редки случаи.

Каква е валидността на промо кодовете за отстъпка на Емаг?

Всеки промо код има срок на валидност. След изтичането на този срок ваучерът за намаление става не може да се използва. Съветваме ви да се възползвате от тях максимално бързо!

Има ли безплатна доставка в SilaBG?

Да, доставките са безплатни при поръчки над 30 лева или за определени продукти или категории. Вижте актуалната информация от SilaBG.

Какви продукти предлагат SilaBG?

SilaBG предлагат хиляди продукти и промоции в следните категории:

  • Хранителни добавки

Всяка категория от продукти е направена за максимално удобството и лесно ориентиране на клиента. В секцията PROMO ще намерите много изгодни и привлекателни предложения на седмична база.

Още за SilaBG

Име на фирмата Bи Джи Eн EOOД
Основана 2007 г.
Адрес бул. Царица Йоанна 49, София
Уебсайт www.silabg.com
Facebook www.facebook.com/Sila.bg
Имейл orders@silabg.com
Телефон 0878 50 6666
Начин на плащане При доставка, EPay.bg, На изплащане
Начин на поръчване Онлайн магазин, Телефон, Имейл, Мобилно приложение
Начин на доставка До адрес с куриер, до офис на куриер, от шоурум
Рекламации Да

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *