Идеи за подаръци за Коледа 🎁

В зависимост от това за кого пазарувате за този празник (да речем, вашата любяща баба или вашия труден за обичане тийнейджър), класическите подаръци може да са най-добрият избор. Но какво се случва, когато осъзнаете, че сте купили същия пуловер за съпруга си за втора поредна година?

Разгледайте този списък с уникални идеи за коледни подаръци, за да намерите нещо, което ще изненада и зарадва ваштие близки. Въпреки че някои може да смятат тези идеи за подаръци за необичайни, ние смятаме, че те са просто по-креативни от основните (скучни) находки, които давате (и преподарявате) година след година. Тези подаръци са идеални за всеки (и всички) от вашия списък: вашите деца, майка, татко, значими други, приятели, разбирате идеята

Това е нашия списък с идеи за подаръци за Коледа:

1. Свещ за терариум

Всички познава поне един човек, който обича растенията, но не може да ги поддържа живи. За да предотвратите евентуално разочарование, дайте им нещо, което ще оцелее при пренебрегване: кактуси или макови свещи, които предлагат подобен вид, заедно със сладък аромат.

2. 3-D динозавърска нощна светлина

За подарък дайте им тази T-rex светлина, която променя цвета си. Това е триизмерно, което означава, че се удвоява като малък (но могъщ) приятел на бюрото.

3. Колие с няколко имена

Перфектна за всяка майка, тази огърлица е сладък начин да държи децата си близо до сърцето си. Изберете от сребърна или златна верига и след това изпратете до четири имена на продавача.

4. Мини хладилник за красота

Сега гуруто за грижа за кожата в семейството няма да се налага да поставя серумите за лице и кристален валяк в кухненския хладилник! Те могат да имат собствено пространство в стаята си. Ако имат продукти, които трябва да се затоплят, този хладилник има настройка и за това.

5. Чаша за съзвездие, променяща топлината

Отначало това изглежда като петниста черна халба. След като го напълнят със сутрешното си кафе или чай, той очертава нощното небе с лесно разпознаваеми съзвездия.

6. Колие за домашни любимци

Никой родител за домашни любимци не може да устои на лицето на бебето си с козина, гравирано върху чар от злато, сребро или розово злато.

7. Персонализиран миксер

KitchenAid ви позволява да смесвате и съчетавате 30 различни цвята, 14 дизайна на купи и повече от 10 приставки, докато не изработите идеалното кухненско допълнение за вашия начинаещ пекар. Можете дори да го гравирате с до 24 знака за допълнително лично докосване.

8. Dots Creative Frame Frame Set LEGO

Децата и децата по сърце ще харесат тази LEGO рамка, която могат да превключат, за да отговарят на декора или настроението им.

9. Комплект маски за вратовръзка

Дейност и спомен всичко в едно: Направете тенденцията за боядисване на вратовръзка с този пъстър комплект, който включва три маски за лице от плат, три цвята багрила, ластици и гумени ръкавици.

10. Книга на растенията Art Print

Изберете от един от петте размера и след това рамкирайте този принт за лесен подарък. От тях зависи дали искат да го поставят на рафт, да го включат в библиотеката си (има смисъл!) Или да го закачат на стената.

Източник

Good Housekeeping

Leave a Reply

Your email address will not be published.