Фирмени пожелания за Коледа и Нова година 👋

Един от най-добрите периоди през годината за всички работещи са коледните и новогодишни празници. Изберете какво да пожелаете на фирмени и бизнес партньори с този списък от фирмени пожелания за Коледа и Нова година!

Ако имате нужда от още идеи според получателя, повода или празника, разгледайте всички пожелания и поздрави!

Бизнес и фирмени пожелания за Коледа и Нова година

Истинско удоволствие е за нас, че заедно създадохме една успешна година. Вашата подкрепа е в основата на нашето развитие. Благодарим Ви за лоялността и усилията, без тях нямаше да се справим. Вече е време за почивка, нека заедно отпразнуваме отличните резултати. Пожелаваме на Вас и Вашите семейства щастие, любов и късмет. Весела Коледа и Щастлива Нова година!

Благодарим Ви за чудесното партньорство през изминалата година. Успехите, които постигнахме заедно са наистина блестящи. Това, че имате вяра в нашия бизнес ни мотивира и вдъхновява да продължаваме да се развиваме и през 2020 година.Надяваме се, че ще се продължим рамо до рамо да постигаме бизнес целите си с Вас. Нека Светлите празници донесат на Вас и Вашите семейства топлина, любов и здраве. Успешна Нова година!

В това специално време на годината, ние ви благодарим за това, че избрахте да бъдете наши клиенти. Благодарим ви, че улеснихте работата ни и живота ни стана по-пълноценно. Благодарим ви за доверието. Весели празници от всички нас в [името на компанията].

На целия колектив на (име на фирма)
желаем новата година да донесе …
щастие, успехи и просперитет за всички Вас…
и много повече възможности за бъдещи идеи и предложения
за общата ни работа заедно през следващата година

Честита Коледа и Щастлива Нова 2021 година!
Нека тя положи едно красиво начало на благоприятни бизнес промени и успешни начинания и нека всеки ден от настъпващата година да бъде плодороден и успешен в работата и щастлив в личния живот. На целия екип на фирма …. Успех!

Заедно с обещания за радост, благоденствие, надежда и нека новата година донесе повече възможности. Пожелавам ви щастие и успехи във всяко начинание през новата година.

През новата година от доволни клиенти да не се отървеш и с лекота да завладееш изключително много нови бизнес хоризонти!

През новата година, на целия екип желаем много здраве, успехи във всичко, което захванете и размах голям в бизнес делата ви. Бъдете все така лъчезарни, целеустремени и разбира се от ентусиазъм да не се отървете през новата година!
Честита Коледа и Щастлива Нова 2021 година!
От екипът на (името на фирмата/екип)

Пожелавам на фирмата ви всеки ден да е като Коледа, с много клиенти и всичките доволни и щастливи!

С пожелание тази Коледа да ви сплоти като екип още повече и заедно да работите за фирмата, а тя да работи успешно и за вас!

Нека благополучието и доволните клиенти да нарастват с всеки изминат ден и по-често да имате поводи за банкети и събирания!

Пожелавам още повече пари и бизнес сделки да има фирмата, а за целия персонал много здраве и успехи! Весела Коледа!

Успеха на една фирма се дължи на персонала, за това нека Дядо Коледа донесе на всички много здраве, творчески идеи и късмет във всяко начинание!

Пожелавам на фирмата ви подарък от положителни емоции, нови вдъхновения и големи успехи в бранша! Весела Коледа!

На целият персонал на фирмата пожелавам весело посрещане на Коледа, нека всеки да получи подаръка, за който е работил през годината и с нови сили да продължи работата си успешно!

На целия колектив на / имен на фирмата /
желаем новата година да донесе …
щастие, успехи и просперитет за всички Вас…
и много повече възможности за бъдещи идеи и предложения
за общата ни работа заедно през следващата година

Вижте още пожелания за празници

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *