Самолетни билети ✈️

Разгледайте нашите предложения, за да получите най-добрите оферти за възможно най-евтини самолетни билети, независимо за коя дестинация и на какъв вид полет искате да се качите!*

Германия Англия Италия
Полети до Берлин Полети до Лондон Полети до Рим
Полети до Франкфурт Полети до Манчестър Полети до Сицилия
Полети до Мюнхен Полети до Бирмингам Полети до Милано
Полети до Кьолн Полети до Ливърпул Полети до Флоренция

*Всички цени зависят от наличността

Tърсачка за самолетни билети

Kак да намерим евтини самолетни билети?

Кой ден от седмицата е най-добрият ден за закупуване на самолетни билети? Както за вътрешни, така и за международни пътувания от/до България, неделите могат да бъдат по-евтини за покупки на самолетни билети. За вътрешните полети понеделниците показаха най-високите средни цени на билетите, а за международните избягвайте резервациите в петък.

Колко предварително трябва да купя самолетен билет?

Въз основа на данните за глобалните полети за 2019 г., 21 дни преди заминаването е най-доброто време за резервация на полети. Но това не е твърдо правило – следенето на цените е добра идея, когато се опитвате да намерите най-добрата цена. Сравнете тарифите за различни авиокомпании и настройте предупреждение за цената за предпочитания от вас маршрут.

През 2022 година цените на билетите може да са допълнително занижени покрай намалялото търсене заради КОВИД-19. Държавата също така помага финансово на авиокомпаниите и това може да намали крайната цена за потребителите.

„Всички държави членки на ЕС предприеха необходимите възможни мерки, за да подпомогнат своите авиационни индустрии“
Росен Желязков, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, 7 април 2021 г.

Кои са най-евтините дни за полет?

Анализът на вътрешните и международните цени на самолетните билети показа, че излитането в неделя може да бъде по-евтино. Много пътници започват пътуванията си в петък или събота, така че шансовете ви за по-ниска цена са по-добри, когато вместо това тръгнете в началото на седмицата.

Кой е най-евтиният месец за полет?

Най-евтиният месец за полет може да варира в зависимост от това къде отивате, така че намирането на най-добрите цени до голяма степен се свежда до избягване на пиковите часове за пътуване за вашата дестинация. Препоръчително е да пътувате между силния и слабия туристически сезон на дестинацията.

Това са най-добрите времена за постигане на по-добри цени и въпреки това да се радвате на умерено време. Пиковите времена, които са склонни да бъдат по-скъпи, независимо къде сте се насочили, са юни и юли, поради графика за лятната почивка за семейства, и декември, около Коледа и Нова година.

Жена на международен полет

Как мога да намеря най-евтините полети в търсачката?

Сравнете цените на самолетните билети с един поглед от голям списък от превозвачи в търсачката. Можете да получите евтини полети, като останете гъвкави с дати на пътуване, превозвачи и полети без прекъсване / престой, за да получите най-добрата цена.

Как мога да спестя пари за полети?

Смесването и съвпадението на авиокомпаниите и типовете билети може да ви помогне да спестите пари за самолетни билети до вашата дестинация. Лесно сравнявайте цените на превозвачите, датите на пристигане и заминаване, класа на кабината на самолета и други, когато резервирате през търсачката.

Резервирането на самолетен билет в неделя и излитането в четвъртък или петък може да ви спести пари, въз основа на исторически данни на bgpochivnidni.eu.

Как мога да получа евтин полет в последната минута?

Историческият анализ на данните за моделите на ценообразуване на полети показва, че все още можете да намерите удивителни оферти за самолетни билети 3 седмици преди заминаването. Опитайте се да останете гъвкави с датите на пътуване, летищата и директните полети, за да намерите най-евтините полети в търсачката.

Независимо дали планирате бързо бизнес пътуване или спонтанна почивка с приятели, ще имате избор от полети в последната минута, двупосочно пътуване или полети в няколко града. На едно място ще намерите всичко необходимо за пътуванията си – и всичко на точната цена.

Как да проверя дали няма да има забавяне на моя полет?

Най-добре е да държите поглед на сайтовете на летището, от което пътувате. Ако летите от България, това са сайтовете на летищата ни:

  1. Летище София
  2. Летище Варна
  3. Летище Бургас
  4. Летище Пловдив

Кои авиокомпании летят от и до България?

Юръпиън Еър Чартър ЕАД, GULLIVAIR, ALK JSC, Bulgaria Air, Wizz Air, Transavia Holland, Aegean Airlines, Ryanair, Onur Air, BH Air, Corendon Airlines и много други.

Leave a Reply

Your email address will not be published.