Пожелания за Бабинден 👋

Един специален ден през годината за акушерките е Бабинден. Изберете какво да пожелаете на своите близки и приятели с този списък от пожелания за Бабинден!

Ако имате нужда от още идеи според получателя, повода или празника, разгледайте всички пожелания и поздрави!

Пожелания за Бабинден

Честит Бабин ден на моята акушерка – жената, която беше до мен с напътствия и подкрепа в най-трудния и най-важен миг от моя живот. Бъди жизнена, усмихната и все така всеотдайна в професията. Професия, която за теб е не само призвание, но и лична кауза. Благодаря!

Времето лети и изминаха много години от мига, в който родих, но ти си запечатана в моето съзнание като най-добрия и скъп човек за мен. Ти си като моя втора майка! Ти ми помогна да родя детето си, с което отвори нова страница в живота ми. Той се осмисли с появата на моето бебе и до днес благодаря на Бога, че именно ти беше до мен в най-важния момент.
Честит Бабин ден, скъпа акушерке!

Няма по-важна и благородна кауза от тази да помагаш да се роди живот. Акушерката подава ръка на всяка нова чиста душичка, която започва своя земен път. Тя напътства и подкрепя родилката, за да бъде мисията й успешна. Ето защо заслужава нейният живот да бъде изпълнен с любов, признателност и уважение, защото работата й е наистина забележителна.
Честит Бабин ден на всички акушерки!

Честит бабин ден!
Твоята усмивка успокоява и сякаш казва „Всичко ще бъде наред!“
Твоята борбеност и ентусиазъм са заразителни и могат да разтопят всеки страх и всяко колебание.
Ти си уникална жена и аз се гордея, че си моята акушерка!

Честит Бабинден и искам да ви пожелая да бъдете и да останеш винаги най-веселата, жилава, енергична в тялото и душата, грижовна, прекрасна и най-важното – обичана баба, към която внуците бързат, и която винаги има вкусна изненада, приготвена за техните пакостници. Желая ти здраве и просперитет.

Честит ден на бабите и акушерките. Пожелавам ви да бъдете все така направени от злато. И нека любимите хора да бъдат такива, че да ви помагат винаги. Нека скуката и унинието да не са за вас, нека внуците ви да превърнат всеки ден в радостен празник!

Нашата любима баба! Без теб всички нямаше да ни има! Ние безкрайно оценяваме твоята загриженост, готови сме да се вслушаме в съвети и искаме да бъдеш винаги здрава и спокойна.

Поздравления за Деня на бабите. Пожелавам им да не скучаят с внуците си, за да им е винаги забавно и интересно с любимата си баба. Желая ви много здраве, сила и вдъхновение, щастливи мигове и радост в компанията на прекрасни внуци.

Честит ден на бабите! Желая ви силни прегръдки от любимите ви внуци, желая ви много здраве и забавление за вашата душа. Бъдете най-прекрасната баба на света, която глези внуците си, дава им своята нежност и грижа, учи ги на цялата „мъдрост“ на живота. Нека вашите внуци да ви обичат и винаги да са радост за сърцето ви!

Днес поздравяваме всички баби с техния празник! Искрено ви желаем много здраве, прекрасно настроение и безгранично щастие! Нека вашите внуци ви радват със своите сладки усмивки, забавен смях и забавни игри! Нека ви дават топли прегръдки и любов! Весел празник!

Нека отлетят всички проблеми,
нека времето донесе мир в душата,
ти си моята фаворитка в сърцето
Честит Бабин ден!

Ден след ден
седмица след седмица
година след година
Ти пак ще си останеш моята любима Баба.

За моята забавна баба с цялото си сърце желая здраве,
ти си скъпоценна за мен – обичам те бабо.

Мамо, честит Бабин ден!
желая ти здраве и още дълги години да се раздаваш и радваш нашите деца – твоите внуците и правнуци.

Бабо,
Бъди вечно млада, здрава, щастлива, мила и нежена към дядо
Ние те целуваме с много любов от твоите деца и внуци!

Възлюбена моя Бабо,
Бъди винаги така лъчезарна и здрава!
Бъди винаги така добра, излъчваща щастие и любов!
Обичам те и Целувам, твоята внучка!

Вижте още пожелания за празници

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *