Пожелания за новородено бебе 👋

Един от най-големите празници за всеки родител е раждането на неговото дете. Изберете какво да пожелаете на родителите и близките с този списък от пожелания за бебе!

Ако имате нужда от още идеи според получателя, повода или празника, разгледайте всички пожелания и поздрави!

Пожелания за новородено бебе

Честито момиченце, мила!
Здрава и щастлива да расте малката Пламена / Мария , с много радост и усмивки да пълни сърцата ви! Честито!

Поздравления честито момченце първа рожба!
С пожелание за много щастие,здраве и късмет, нека малката мария винаги озарява къщата ви с нейната усмивчица и да я пълни само със смеха си!

Желая ти момиченце мило да бъдеш винаги щастливо и хиляди добри неща да топлят твоята душа

От деня в който си родена, те приветствам умилена и ти желая мила рожбо, в живота всичко най-прекрасно! От сега и занапред – здраве,щастие,късмет!

Семейство, аз ви пожелавам, на този ден велик за вас: детенцето да ви радва, да ви дава топлина, само радости от сега, много щастие всеки ден, и любов от сърце!

О, Боже, благодарим ти, че имаме си ние дете здраво! И нека то да бъде свято и като ангелче добро!

Всички птици във гората пеят радостно от сутринта: бебе се роди засмяно, да му честитим сега: да е живо, да е здраво, и да слуша мама и тати. Любов в сърцето да прелива и много радости да има!

Честита първа рожба! Добре дошли във Вечността! Нека мъничкият пакет предизвикателство ви носи само усмивки и поводи за гордост!

Честито щастие за мама, тате и цялата ентусиазирана рода! Да спинка, да слушка, да расте като гъбка – пълна кошница с благодат да му дари живота!

Честита нова рожба! Нека вторият подарък, който ви поднася живота, донесе още любов, безценни мигове и поводи за гордост и мотивация… да потретите!

Добре дошло сред нас, малко съвършенство! Цветя да никнат под стъпките ти, слънце да грее в очите ти! Бъди благословено с ум и доброта – да носиш винаги щастието, което правиш от мига, в който пое дъх!

Съдбата ви отрежда днес, да бъдете винаги заедно, сплотени и в мир, хармония и любов домът ви да сияе. Честито бебе, мили хора!

Честито ви ангелче! Нека ви дава криле да летите и в своите мечти да разказвате на всички велики истории!

Всичко, което има смисъл може да видите в малки очички на това сладко бебе. Нека ви бъде за пример как да останете добри, всеотдайни и обичащи!

Мило бебе, независимо, че не ме разбираш още аз ще ти пожелая с цялата си душа да бъдеш най-голямата гордост, любов и щастие на мама и тати. Дано всичко, което правиш от тук насетне да радва хората и да бъдеш за пример на всички останали!

Честита ви радост, скъпо семейство. Дай Боже вашето бебе да расте здраво, щастливо и обичано. Знам, че заслужава най-доброто, за това му го пожелавам от сърце!

Поздравление за вашето ново бебе. Нека гушкането, смеха и забавленията започнат от сега. Бъдете благословени с вашето дете.

Желая на теб момиченце мило да бъдеш винаги красива, щастлива и хиляди добри неща да топлят твоята душа.

Мило момиченце бъди красива и щастлива, бъди добра и търпелива, бъди на мама радостта, бъди на татко гордостта!

За твоята новородена дъщеря вдигам тост и желая това прекрасно момиченце да сбъдне всичките бащини мечти и майчини молитви!

От деня в който си родена, те приветствам умилена и ти желая мила рожбо, в живота всичко най-прекрасно! От сега и занапред – здраве, щастие, късмет!

Желая ти момиченце мило да бъдеш винаги щастливо и хиляди добри неща да топлят твоята душа

Животът ви дари с дете прекрасно, нежно и добро! С пожелания да расте щастливо, здраво и все добро!

Вижте още пожелания за поводи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *