Пожелания за Великден 👋

Един от най-големите празници за християните е Великден. Изберете какво да пожелаете за Рождество Христово с този списък от пожелания за Великден!

Ако имате нужда от още идеи според получателя, повода или празника, разгледайте всички пожелания и поздрави!

Също така вижте кои имена празнуват имен ден на Великден.

Пожелания за Великден

Христос воскресе! Много здраве и щастие за семейството и децата, и успех в борбата с яйцата.

Нека този Великден ти донесе надежда и вяра в любовта. Днес, сега и завинаги. Честит Великден.

Честит Великден! Нека здравето да не ви напуска и във вас корени да пуска,щастието да ви спохожда всеки ден,нека е весел за вас този празничен ден!

Нека пламъкът от хилядите свещи запалени във Великденската нощ, да освети и стопли душите и сърцата ни. Нека пламъкът на любовта ни изпълва с надежда и добрина. Христос Воскресе!

Честит Великден! Румени, червени, като яйцата украсени с любов озарени, с щастие и радост надарени. Здраве, щастие, късмет да те спохождат занапред.

Нека здравето и доброто настроение не те напускат цяла година! Велики дела да свършиш, велики мисли да имаш, велик да си и ти! Христос воскресе!

Когато казваме нашите пожелания за Великден ние носим добротата на надеждата в себе си. Това е празник не само на възкресението на Христос, но и символ на нашата вяра в по-добрите времена, на нашата надежда в любовта към ближния и желанието ни доброто да се разпростре над света.

Честит Великден! Пожелавам ти незабравими моменти! Безкрайно щастие и много верни приятели. Богата трапеза и люта ракия. Христос Воскресе!

Христос Воскресе! Пожелавам ти всички делници да се превърнат в празници, безкрайни емоции и безоблачни дни!

Честито Възкресение Христово! Нека запалените свещи във Великденската нощ осветят душите и сърцата ни. Пламъка на любовта и добротата да изпълнят живота ни със смисъл!

Свежа салата, блага ракия, вкусен козунак и голямо чукане с яйцата…

Червен празник Великден. Зелен, зелен Гергьовден. Нека живота ви е така пъстър, но само с топли цветове. Христос Воскресе!

Пожелания за светли и весели Великденски празници. И помнете, че на този ден стават чудеса. Пожелавам ви ги от душа.

В този свят ден-наречен Великден, нека на маса се съберем
и Воскресение Христово да почетем.
Да бъдем живи, здрави и щастливи!

В кошара агънцето блее,
в кошничката шарени яйца,
на масата пухкав козунак и люта ракийка.
Пийте и се веселете от душа.
Честито Възкресение Христово!

Всички ние сме грешни, но когато стигнем до Христос ние вече сме пречистени. Честито Воскресение Христово.

Великден е много важен за мен, той е просто втори шанс. Честито Воскресение Христово!

Велик ден може да изглежда скучен за децата, защото не е Коледа, но той съдържа едно много важно нещо – добрата новина на възкресението. Пожелавам Ви да чувате много добри новини.

Честит Велик ден. Това е символа на надеждата и подновяването на новия живот. Пожелавам ви много истинска надежда и вяра в Бога за да успеем в живота.

Честит Великден на най-добрите мама и татко. Нека Бог направи дните ви слънчеви и радостни. Здрави бъдете и повече поводи за празнуване да имате!

Изпращам моите сърдечни поздрави на родителите ми по случай великденските празници. Сърцето ми е с вас и се моля за вашето благополучие и благоденствие.

Щастлив Великден на моите родители. Благодаря ви за всички усилия, любов и търпение. Нека извора на живота ви изкъпе с даровете си от здраве и дълголетие.

Бъдете благословени, мамо и татко. Пожелавам ви светъл Великден, пълна маса с настроение и непрестанни усмивки.

Нека духът на Великден да премахне всичкото ви бреме и да го замени с мир, богатство и напредък.

Щастлив празник Великден, майко и татко. Днес е повод да ви кажа колко ви обичам и ви благодаря за всеки миг на грижа, любов и тревога, които сте изпитвали към мен.

Великден е празник свят, за това ви пожелавам мамо и татко да бъдат възвишени мислите ви, благословени делата ви и блажени дните ви.

Нека светлината на христовото възкресение да озари вашите сърца и безкрайната му любов да благослови живота и домовете ви.

Той слезе от небето за нашето спасение. Той страда и после възкръсна за нас, възнесе се на небето. Нека силата на Бог да благослови съществуването ви. Христос воскресе — Во истина воскресе!!!

Нека днес небесата се радват, нека се радва земята, нека се почитат видимите и невидими светове, защото Христос, нашата вечна радост, възкръсна от мъртвите! Нека честваме празника на доброто над злото!

Поздравявам ви за този ден на живота, който е единствената основа на християнския живот и надежда. Нека да приветстваме всичко, което е в светлината на възкресението, защото днес всичко е различно от това, което имахме вчера! Всичко е по-добро и по-велико.

Вижте още пожелания за празници

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *