Пожелания за Лазаровден 👋

Един от най-големите народни празници е Лазаровден. Изберете какво да пожелаете на празнуващите имен ден с този списък от пожелания за Лазаровден!

Ако имате нужда от още идеи според получателя, повода или празника, разгледайте всички пожелания и поздрави!

Пожелания за Лазаровден

Нека всички хубави и красиви пътеки водят към теб и засипят дома ти с хармония, спокойствие и благоденствие!

В живота бъди винаги ненаситен за здраве, успехи и любов. Смело напред върви и намирай често приятели добри!

Честит Лазаровден от цялата компания. Нека днес много вино да се лее и сладки сълзи от много любов, усмивки и прегръдки!

На Лазаровден ти желая чудеса, които да превърнеш в щастливи мигове и малки сбъднати мечти!

С пожелание за един прекрасен Лазаровден и богата на успехи и радости година. Празнувай смело до зори и всички твои тревоги забрави!

Много успехи и радости нека съпътстват живота ти. Дните ти да бъдат светли, слънчеви и топли!

Честит празник! Това е един от най-цветните и слънчеви празници. Нека Свети Лазар, който е възкресен от Христос, бъде твой закрилник и в добро, и в зло и винаги да бди над теб.

Честит празник! Вижда се, че си красива, усмихната и повече от прекрасна. Мога само от сърце да ти пожелая да прекараш живота си в любов с човек, който ще те оцени и направи много щастлива.

Честит празник! На Лазаровден се говори за възкресението и новото начало. Пожелавам освен здраве, семейно щастие и много безгрижен и спокоен живот, един напълно нов дом, в който да се почувствате много щастливи и обичани, защото с него със сигурност идва и новото начало.

С уважение и много обич ти честия Лазаровден! Дарявам те с цветя и ти пожелавам животът ти винаги да ти поднася само дъхави и свежи цветове и никога не се чувстваш самотна, огорчена или необичана. Весел празник и лазаруване!

Честит Лазаровден! Това са най-хубавите християнски празници и те ме умиляват и карат да бъда не само романтична, но и малко носталгична. Пожелавам ти обаче, именно тези емоции да не ти липсват, защото ние жените сме силни в своята слабост, а емоционалността е нашият щит и спасение.

Честит имен ден!
Живей по волята на бога, традициите ти тачи.
Не позволявай да те тъпчат, като стрък трева бъди.
Винаги нагоре се изправяй
и изпълвай с свежест своя ден.
Обичай се и благославяй името си.
Ти за щастие и обич си роден.

Честит Лазаровден!
На този хубав празник искам да ти пожелая, така както те красят цветята и върбовото венче, да си винаги красива и свежа, за радост на всички около теб.

Честит празник! На Лазаровден се говори за възкресението и новото начало. Пожелавам освен здраве, семейно щастие и много безгрижен и спокоен живот, един напълно нов дом, в който да се почувствате много щастливи и обичани, защото с него със сигурност идва и новото начало.

Честит Лазаровден! Чу ли че на този ден девойките мечтаят повече от всякога за своя принц? Аз ти пожелавам да го срещнеш скоро и той да е точно такъв, какъвто си го представяш и прегръщаш насън. Нека този сън стане твоята щастлива реалност.

Честит Лазаровден! На този толкова хубав празник в гърдите ни трепти нова надежда и ни изпълва с вяра, че този път ще можем да осъществим начинанията си и Бог ще бъде неотлъчно до нас. Защото знаем и вярваме, че нищо не става без неговата воля и благословия.

Вижте още пожелания за празници