Пожелания за Димитровден 👋

Един от най-големите именни дни през годината е Димитровден. Изберете какво да пожелаете на Димитър или всеки с име, което е производно, с този списък от пожелания за Димитровден!

Ако имате нужда от още идеи според получателя, повода или празника, разгледайте всички пожелания и поздрави!

Пожелания за Димитровден

По пътя, който вървиш ще срещаш много хора, но аз ти пожелавам винаги най-добрите да те заговарят, а тези, които наистина те уважават да бъдат твои верни приятели. Честит Димитровден!

Време е на Димитровден да получиш най-големият си подарък: неизчерпаемо здраве, поръсено с много любов и обвито с много нежност. Честит имен ден!

Желая ти всичко най-прекрасно
и само щастие да срещаш,
всяко зло да те отминава и
винаги добро да получаваш!

По случай Димитровден ти пожелавам от все сърце да бъдеш най-щастливия човек на земята, все така с настроение напред да продължаваш и винаги да получаваш това, което заслужаваш!

Честит Димитровден!
Желая ти от всичко по много, но най-вече никога да не свършва при теб здравето, уважението и късмета. Нека успехите ти се множат и работата да ти върви, в семейството хармония да цари, а сред приятелите да си все така желан и обичан!

Пожелавам ти от днес да започнеш своя най-хубав филм, с много романтика, забавления и приключения и без никаква драма, екшън и лоши моменти.

На всички именници пожелавам много здраве, винаги да се обичате и уважавате, само добрини да правите и винаги Свети Димитър с вас да бъде и да ви пази! Честит имен ден!

Честит имен ден, Димитър! Нека даровете на живота си пробият път в къщата ти и останат с теб цял живот. Пожелавам ти да превръщаш всичко, до което се докоснеш в нещо радостно и достойно за възхищение. И нека всичко това се случва под зоркия поглед на мъдростта и справедливостта!

Честит Димитровден! Желая ти от всичко по много, но най-вече никога да не свършва при теб здравето, уважението и късмета. Нека успехите ти се множат и работата да ти върви, в семейството хармония да цари, а сред приятелите да си все така желан и обичан!

Честит имен ден, Димитровден! Бъди толкова здрав, че и най-големият студ да не може да те разклати и толкова щастлив, че и най-голямата буря да не може да ти развали настроението!

Според поверията на Димитровден започва зимата, но аз ти пожелавам в душата ти да е вечно лято, за повече добро настроение и берекет! Честит имен ден?

Честит имен ден Митко,
нека името ти продължава да ти носи много късмет, положителни емоции и да сбъдва най-хубавите ти мечти!

Честит Димитровден ти желая,
да получиш кошница със здраве, поднесена с любов и много пожелания!

Срещнах аз пророчица една и тя ми сподели тайна голяма,
че на Димитровден ще получиш много здраве и любов,
които да използваш с кеф цял живот! Честит имен ден!

Вижте още пожелания за празници