Пожелания за Голяма Богородица 👋

Един от най-големите празници за християните е Успение Богородично. Изберете какво да пожелаете на вашите близки с този списък от пожелания за Богородица!

Ако имате нужда от още идеи според получателя, повода или празника, разгледайте всички пожелания и поздрави!

Пожелания за Голяма Богородица

Честит празник! Нека името ти носи мир и светлина, да привлича в дните ти любов и доброта, пълни с радост да са ти очите, вълшебни и красиви дните!

Честит имен ден, Мария! Като пролетна роса да си красива, като нежен слънчев лъч игрива, да раздаваш щедро чар и светлина, окрилена да се връща в тебе любовта!

С Успението на Пресвета Богородица ти желая в къщата да царуват мир и благодат, роднините да бъдат щастливи и здрави, а ангелът пазител винаги да се грижи за теб и да те защитава. Нека в небето винаги гори звездичка, която ще озарява пътя и ще те води през живота само по правилния път.

Поздравявам те за страхотния празник. В Деня на Успението на Пресвета Богородица пожелавам на всички мир. Нека любовта, радостта и търпението живеят в сърцата ни.

На Успение Богородично приемете моите поздравления, пожелавам ти силна вяра, надежда и смирение. Нека Богородица да те пази от скръбта и пътят към доброто и светлината да е широко отворен.

Света Богородице, защити всички от скръб и прости греховете ни, прости ни всички грешки. Искам да ви пожелая щастие и радост.

Пожелавам на празника на светицата много щастие и топлина в душите. Нека светът се изпълни с доброта, за да бъде животът винаги спокоен! Нека Богородица ви изпрати късмет, просперитет, здраве, чиста и светла любов!

С пожелание Пресвета Богородица да те закриля и много здраве и напътствия да ти дава към успехи големи! Честит имен ден!

Честит имен ден, Мария
С пожелание да имаш един красив и запълнен с безброй приятни моменти живот, каквото си пожелаеш бързо да се случва и всяко лошо, което срещаш в добро да превръщаш!

Честит имен ден Пресвета Богородица
Да ти е честито името, много здраве да ти дава, а ти в живота винаги да успяваш. Все така с гордо вдигната глава да продължаваш и никога глава да не скланяш!

Честит имен ден, Мария!
Да ти е честито името,
Да са светли дните ти!
Пожелавам ти много здраве!

Вижте още пожелания за празници, поводи, ваши близки или без повод

Leave a Reply

Your email address will not be published.