Пожелания за имен ден 👋

Един от важните празници за всеки е неговият имен ден през годината. Изберете как да пожелаете “Честит имен ден” на важните за Вас хора с този списък от пожелания за имен ден!

Ако имате нужда от още идеи според получателя, повода или празника, разгледайте всички пожелания и поздрави!

Пожелания за имен ден на мъж

Ще ти пожелая само здраве, защото на силен мъж като тебе това ме у достатъчно. Кови щастието си сам и сбъдвай своите мечти!

Чувствай се късметлия, че имаш всички нас. Ние пък сме на седмото небе, че те познаваме. Продължавай да ни радваш със смеха си и всичко, което правиш!

Ще ти пожелая здраве, а за всичко останало много пари, за да може да си го купиш.

Бъди единственият писател на своят живот. Направи всяка страница пълна с благополучие и страхотни мигове. Нека в своята книга ти да си герой и доброто винаги да побеждава!

Честит имен ден и наздраве от цялата компания. Пожелаваме ти луд купон и много алкохол да се лее, а танците да не спират цяла нощ.

На един мъж му трябват сили и воля, за да успее. Аз ти пожелавам и много мъдрост, за да взимаш винаги правилните решения.

Да познавам човек като теб е богатство. Чувствай се и ти богат на здраве, любов и късмет!

Честит имен ден! Името ти е познато, а често давано и за пример. Бъди все така добър помощник и безценен приятел!

Нека всичко, което правиш те радва. Да са винаги до теб хората, на които държиш и заедно да имате много приключения и незабравими щастливи моменти.

Чувствай се преследван, но от здраве, късмет и благополучие. Нека съдбата ти гали и всичко желано да ти дава!

Желая ти да имаш много сили и воля, за да довършиш и най-смелите си планове до край. Нека там, където ще стоиш високо да бъде гледката прекрасна, а живота като песен!

Пожелания за имен ден на дете

Честит имен ден, мило дете! Ще ти пожелая здраве, нищо, че го имаш в излишък, ще ти пожелая много любов, нищо, че всички те обичаме, ще ти пожелая много успехи, нищо, че винаги си отличник!

Нека обич да топли невинните ти детски очи и слънце силно да огрява дните ти с лъчи!

Бъди като най-ярката звездица на небето! Бъди като светъл фар в морето! Нека името ти е като монета златна, а днешната компания приятна! С пожелание за чуден имен ден и нека твоя детски свят е винаги наситен с обич и добрина. Да си най-щастлива на света! Честит имен ден!

Мило дете, Честит имен ден! Нека всички пожелания отправени към теб в този велик ден да се сбъднат, да радваш мама и татко, да бъде щастливо и игриво, да растеш здраво и красиво!

Честит да е денят на твоето красиво име. Носи го с радост, здраве, топлина! Обичай мама, тати и приятелите, живей безгрижно, само в светлина!

Именният ден е още един повод за парти и радостни моменти, както за деца, така и за възрастни. Отпразнувайте именния ден на вашите деца с шумен купон и весела компания, за да се радват, усмихват и лудеят, както само те умеят. Ето и хубави пожелания от нас за този повод.

Честит имен ден, малчо! Все още си мъничко и едва ли разбираш с колко красиво, благозвучно и достойно за уважение име са те дарили твоите родители. Носи го със здраве и гордост, защото ти си чудесно дете!

Честит да е денят на твоето име, миличко дете! На този ден празнуваме хубавото име, което носиш и с което са те кръстили родителите ти. Бъди щастлива с него, обичай си го, защото то е част от теб и определя пътя и характера ти. Весело изкарване на празника!

Честит имен ден! Нека винаги се радваш на здраве, безгрижни игри и хубави мигове с приятели и семейството. Не на посредно място, радвай се на името, което носиш, защото то е повече от прекрасно също като теб! Весел празник!

Честит празник, мило дете! Нека живота бъде за теб винаги като детска игра: с препятствия, които винаги да минаваш, с много приятели, които да играеш и все така да побеждаваш!

Честит имен ден! Нека всичко, което си пожелаеш се сбъдне именно днес. Пожелавам ти крепко здраве, отлични бележки в училище и безброй реализирани мечти. Носи си името с радост и бъди горда с него, защото то е наистина прекрасно!

Честит Имен Ден! Винаги пожелавам най-вече здраве, защото няма нищо по-важно от това.

Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта – то нека бъде вечно твое!

Честит имен ден! Да ти е живо и здраво както името, така и тялото, и да ти носят все хубави

Честит имен ден на патерица! Извинявай, че закъсняхме с два дни за партито, ама вече ни е много трудно да ти измисляме комплименти за поздравителната картичката.

Честит имен ден! Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!

Всички харесват мъже с бъдеще и жени с минало.Аз бъдеще вече имам – вземи ме сега и след време и ти ще имаш минало.Честит празник!

Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. Живота казват е игра, в която все някой побеждава и ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

Бъди все така красива, весела игрива, бъди винаги засмяна и в искри обляна, бъди нежна и добра и се отдай на любовта! Честит имен ден!

Честит имен ден! Пожелавам ти толкова радост, колкото когато те видя; толкова любов, колкото когато съм с теб; толкова късмет, колкото имах, за да те срещна!

Честит имен ден! Пращам ти легло от рози, алкохол без дози. Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен!!!

Честит имен ден! Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!

Честит имен ден! Дано никога не съхне и вехне клона ти… от който се ражда живота! Да се разлистваш, да се плодиш,да се множиш и аз да имам участие в тази работа!

Честит имен ден. Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума – да ти е леко сърцето и тежък джоба!

Нека твойте желания бъдат мои пожелания и помни никога не спирай да опитваш и никога не опитвай да спреш!

Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

Бъди добра, бъди щастлива, върви с една звезда в нощта и нека никога да не заспива смеха на твоята устa. Честит празник!

Честит имен ден! Пращам ти легло от рози, алкохол без дози. Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен!

Честит Имен Ден! Вашите са знаели какво правят, когато са те кръстили с най- хубавото име!

Желая ти светло бъдеще и тъмно уиски, топли прегръдки и студено мартини, сладки нощи и горчиво вино, а днес по много от всичко!

Честит имен ден! Ти си просто запазена марка, а името- етикетът!

Днес, на твоя имен ден, те приветствам умилен, и ти желая гръмогласно, в живота всичко най-прекрасно.

Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци, веселба и така до сутринта!

Честит имен ден! Да ти е живо и здраво името,
със здраве го носи, да не свършва виното и дръзките мечти!

Пожелавам ти здраве, то се подразбира. Пожелавам ти дълъг живот, и това е повече от ясно!

Честит имен ден! Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение!

Пожелавам ти здраве, то се подразбира. Пожелавам ти дълъг живот, и това е повече от ясно! Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Живей на 100%! Честит имен ден!

Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден аз ти пожелавам честит имен ден!

Честит имен ден, пожелавам ти бистър ум, за да се къпеш в пари, любов, за да обичаш най-прекрасната жена, здраве, за да си як като камък, крила, за да покориш всички висоти, издражливост, за да изпиеш всичкия алкохол тази вечер! Наздраве!

Желая ти букет от рози, покрит с шапките на младостта, нежно завит с воала на щастието и прекрасно обвързан с лентата на любовта! Честит имен ден!

На този ден тъгата забрави с приятели празнувай до забрава изпий до дъно радости мечти, а времето приемай за награда.

………….(името) Носи го чисто, за да грее от род на род, от век на век. Човек за името живее и само с име е човек.

Честит Имен Ден! Винаги пожелавам най-вече здраве, защото няма нищо по-важно от това.

Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта – то нека бъде вечно твое!

Честит имен ден!
Нека имаш бистър ум, да се къпеш в пари навън!
Пожелавам ти любов навред,
Да обираш всичкия късмет!
Пожелавам много щастливи дни,
Да се къпеш в лаври добри.
Пожелавам да имаш здраве и крила и да сбъдваш всякоя мечта!

Честит имен ден!
Днес, на твоя имен ден, те приветствам и ти жела от сърце най-гръмогласно,
в живота да постигаш всичко най-прекрасно!
Пожелавам ти сродна душа,
С която да разделяш мъката и радостта!
А сега вино си сипи и не го мисли!

Честит имен ден!
Нека в бизнесът ти да върви и да се къпеш всеки ден в пари!
Пожелавам ти да имаш млада жена,
да се возиш в лъскава кола!
Пожелавам ти и занапред да следваш своите мечти
И да постигаш всичко ти!

Честит имен ден!
Да ти е живо и здраво името,
Да си жив и здрав и ти.
Да ти се струпват само хубави неща.
Да си помазаник на тази Съдба!

Честит имен ден!
Да ти е живо името,
със здраве да го носиш,
да не пресъхва виното,
да имаш дръзки мечти!

Честит имен ден!
Пожелавам ти много красиви моменти!
Пожелавам ти много постигнати елементи!
Пожелавам ти да имаш от всичко онова, което радва твоята душа!

За имения ден те поздравявам
И щастие ти пожелавам!
Предлагам ти сега да вдигнеш тост.
Небето даже да е твой обичан гост.
Да напълниш чашите с вино,
Да имаш много и от всичко!

Честит празник!
Да е свято името ти,
а ти да си жив и здрав и с радост да го носиш!
Нека обич топли очите ти
Нека слънце да огрява дните ти!
Нека здравето да е верен твой другар!
Нека с божия благословия и късметът да вървиш напред!

Честит Имен Ден!
Тайфата те поздравява,
Любов, здраве и дълголетие ти пожелава!
Нека винаги имаш настроение и да правиш нещата с вдъхновение!

Животът казват е игра, в която малцина побеждават.
Лесно е глава да склониш,
Трудно е да победиш.
И ако вярно е това,
да победиш ти пожелавам!
Честит имен ден!

Да е живо и здраво името ти,
Да се радваш на дните си.
Да носиш с гордо вдигната глава своето име сега!
Да следваш дръзки мечти!
Да реализираш всички планове ти!
Честит имен ден!

Честито да е името ти!
Очите ти от щастие да заблестят,
в сърцето любов да гори.
Нека всички птички по света да запеят
в чест на твоето име,
защото празнуваш ти!

Дъщерята е цветето на тати и гордостта на мама. С раждането на дъщеричка, сякаш къщата се оцветява в нежни, неподправени багри и по лицата на родителите се появява особен вид светлина – светлината от присъствието на щастието в живота им.
Подберете най-хубавите пожелания за вашата наследничка

Честит рожден ден, дъще!
Расти здраво, силно и красиво дете!
Имай най-щастливото детство
и стани една наистина достойна жена!

Честит рожден ден слънце мое!
Ти си целия ми свят!
С раждането ти осъзнах, че никога по-рано не съм била пълноценна и щастлива, но и никога по-рано не съм била толкова притеснена от отговорността да те отгледам. Но твоите очи и усмивка ми дават сила да се справя със страховете си и да продължа напред.
Защото ти винаги си била моята сила!

Честит празник на едно наистина неземно, ангелско цвете!
На феята от омагьосана гора!
На малката – голяма принцеса, която носи светлина и магия в живота ни!
Честит рожден ден на нашата дъщеричка, /име/!
Твоето име е синоним на щастие!

Честит празник, мила моя!
Нека така както светлинките на свещичките топлят и озаряват тази хубава празнична вечер и в живота ти има много светлина и топлина! Бъди здрава, умна, красива!

На твоя имен ден тъгата забрави
с приятели празнувай до зори,
изпий до дъно всички радости мечти,
а времето в живота твои приемай за награда.

Животът нека в радост отминава.
Животът нека изпълнен е с щастие и благослов.
И нека в тебе вечно живи да останат
Вярата, Надеждата и Любовта!

Честит имен ден с пожелания да ти е честито името,
да го носиш с голяма гордост, много здраве и неспираща радост!
Най-искрено и от сърце ти желая да сбъднеш всяка твоя мечта!

Честит имен ден приятелю/ко!
С пожелания да покоряваш живота и да не спираш да се бориш за това, което желаеш!
Честит празник и не забравяй да го отпразнуваш неповторимо лудо и много забавно!

Честит имен ден с пожелания да следваш максимата:
Веднъж се Живее…!

Името ти свято ти полей с неспирни песни, танци до зори и с приятели добри!

С поздрави към един невероятен човек,
изпълнен винаги с много оптимизъм, усмивки, интелект и непринуденост –
заслужаваш хиляди целувки, прегръдки и подаръци на своя имен ден!
Честит Имен ден и Весел Празник!

Колкото повече научавам, повече опознавам,
Колкото повече знам, толкова повече ще забравя,
Защо аз трябва да уча?

При мен ще получиш,
Безплатен престой
Безплатна закуска
Безплатен обяд
Безплатна вечеря
Безплатно доверие
Безплатно сигурност

Аз ще ти заема рамото ми, за да поплачеш, ушите ми да те изслушат, но не мога да ти заема сърцето ми, защото то вече принадлежи на теб любов моя.

Понякога ми се иска, да бях малко дете отново, обелените колене по-лесно заздравяват от разбити сърца

Ти си като моята астма, не мога да си отдъхна. Ти си като пърхот, не мога да те измъкна от главата ми. Ти си като колата ми, ще ме побъркаш. Ти си като кафето ми сутрин, не мога да се усмихвам без теб

Ако отворя сърцето си, познайте какво ще видите?
Това сте Вие. Истинските приятели са трудни за намиране, така че аз държа на вас

Ако бях фея, аз щях да взема всички Несъвършенства. Ако бях гении, аз ще щях да изпълня всички ваши желания. Но аз съм просто един приятел, така че аз ще ви водя точно по пътя по които си тръгнал.

Ти ме поздрави, аз не отговори. Ти ми даде сладка усмивка, аз отговорих с въздишка. Ти ми показа любовта си, а получи свиване на рамене. Но когато каза сбогом, започнах да плача.

Вижте още пожелания за поводи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *