Пожелания за рожден ден 👋

Един от най-специалните празници за всеки човек е неговият рожден ден. Изберете как да пожелаете “Честит рожден ден” на важните за Вас хора с този списък от пожелания за рожден ден!

Ако имате нужда от още идеи според получателя, повода или празника, разгледайте всички пожелания и поздрави!

Пожелания за рожден ден

Най-красивите пожелания за рожден ден на жена сме написали специално за вас. Изберете едно от пожеланията подходящи за жена съпруга или приятелка жена.

Знам, че имаш всичко, но това не ми пречиш да ти пожелая още повече късмет, любов и здраве. Бъди все така мила, добра и красива. Честит рожден ден!

Живота е прекрасен, когато познавам хора като теб, непринудени, усмихнати, честни и винаги готови да помогнат. Желая ти всичко най-красиво и желано да ти се случва, винаги да срещаш правилните хора и да намираш най-добрите решения на всеки проблем.

Бъди щастлива, но по своя начин, с много смях, луди моменти и дълги вечери с приятели!

Пожелавам ти щастливите мигове да бъдат колко са звездите и да блестят с цялата си красота, когато си спомняш за тях. Честит рожден ден!

Успех ти желая във всяко начинание и като истинска жена, с инат, сбъдвай всяка своя мисъл и напред върви с гордо вдигната глава!

На жената, която уважавам пожелавам от сърце безброй сюблимни моменти с най-скъпите за нея хора и много здраве, което да ползва пълноценно, за да продължава все така да прави света по-хубав!

Пожелавам ти винаги да бъдеш същата уверена и упорита жена, да вървиш напред с гордо вдигната глава и все така да продължаваш да жънеш успех след успех!
Честит рожден ден!

На прекрасната жена, която познавам пожелавам радостите, сполуките и любовта никога да не секват, да бъде все така красива, привлекателна и ненадмината!

И нека хиляди слънца да светят над тебе и пътеводна светлина да те води към приказни места. Честит рожден ден, скъпа!

Честит рожден ден, мила!
Желая ти всичко хубаво, което може да си представиш да ти се случи, верни приятели до себе си да имаш, винаги да побеждаваш с финес и най-прекрасния човек до себе си да имаш!

На жената, която обичам пожелавам искрена любов, щастливи незабравими мигове и хиляди сбъднати мечти. Обичам те!

Поднасям ти букет от здраве,
а с него хиляди целувки и
нека винаги до теб да имаш
подкрепа нежна и добра!

Честит рожден ден!
Продължавай да красиш света, да бъдеш все така горда и независима жена, да не изпускаш юздите на успеха, да бъдеш обичана, почитана и все така желана!

Да бях поет да те възпея, но не съм,
да бях писател, да те опиша, но не съм,
да бях певец, да те възпея, но не съм,
за това ти пожелавам скромно, от сърце:
здраве, щастие, любов и още 100 неща…

На моята добра и обичана жена пожелавам цялото щастие, което може да понесе, все така истински да обича, да ми прощава, когато сбъркам… отново и да продължава да бъде нежна и красива като цвете!

Бъди горда и независима, никога не отстъпвай пред врага и продължавай, както само ти си знаеш да жънеш нови и нови успехи.

Пожелавам ти все така да бъдеш красива – не само външно, но и в душата и сърцето си.
Честит рожден ден!

Най-добрите пожелания за рожден ден за мъж ще намерите на тази страница. Пожеланията за подходящи за мъж съпруг или мъж приятел или колега.

Нека всички причини, които до сега са те правили тъжен да изчезнат завинаги и страхотните мигове да се увеличават с всеки изминат ден, докато станат поне милион.

Щастието не се купува с пари, но за алкохола днес, който ще изпием ще трябва сериозно да бръкнеш в джоба. Обещавам ти да не остане нито грам и всяка изпита капка да бъде за твоето здраве и късмет. Честит рожден ден!

Животът е като море, изпълнено с приливи и отливи, така че нека на този рожден ден да хванеш лодката на късмета и щастието. Бъди щастлив сега, утре и завинаги и успех за още една нова година. Честит Рожден ден!

Да си щастлив значи да си здрав, да имаш много приятели, семейство, което да те обича и достатъчно пари, за да живееш добре. Е, аз ти ги пожелавам всичките тези неща да ги имаш в изобилие и да им се радваш истински!

Наслаждавай се на живота, като истински мъж, който знае какво иска, какво обича и как да постигне и невъзможното!

Пожелавам ти от този ден нататък всичките ти проблеми да изчезнат, а на тяхно място да дойдат само успехи, поводи за празнуване, дълги вечери с приятели добри и още куп други забавления!

Пожелавам ти до теб да крачат винаги здравето, мъдростта, силата и вярата, а да бягат надалеч всички несполуки, които са те препъвали до момента. Наслука и попътен вятър!

Вдигам тежка чаша с пожелание за крепко здраве, успехи във всичко и небивал късмет и пия до дъно за твоят щастлив живот. Честит рожден ден!

Надявам се винаги да изглеждаш толкова млад, колкото и сега, винаги да бъдеш упорит и постоянен в преследването на мечтите си и винаги да си човека, който мога да нарека приятел!

Нямам търпение да се съберем и да се напием, както и на миналия ти рожден ден и още от сега ти пожелавам най-хубавите дарове на планетата скоро да с в ръцете ти. Наздраве!

Имаш толкова много причини да се гордееш със себе си, но аз ще ти изброя само три: ти си успял мъж с добра работа, добър съпруг с красива жена до себе си и добър баща, който има най-прекрасните деца. Честит рожден ден!

На твоят голям ден ти пожелавам радост, забавление, щастие, любов, здраве и всичко останало, което не се купува с пари.

Бъди силен мъж, но с голямо сърце и душа, за да може да обичаш истински, докато пазиш с живота си най-ценното, което е винаги до теб и те подкрепя!

Днес е денят, в която не трябва да ти пука за лошите дни и несполуки. Пожелавам ти да отвориш днес извора на живота и той да те благослови с всички негови блага и красоти.

Пожелавам ти светло бъдеще изпълнено с работа, която ти носи удоволствие, приятели, които да са винаги до теб в добро и лошо и здраво семейство, където всички да се обичате истински!

На този ден ти празнуваш не само рождения си ден, но и колко много си научил от живота и колко много успехи имаш зад себе си. А аз ти пожелавам поне още толкова щастливи моменти да имаш плюс много здраве и късмет да имаш!

Още един повод да бъдеш щастлив, докато посрещаш приятелите си по случай рождения си ден. Нека всеки ден да имаш причини да се усмихваш, мечтите ти да се умножават, а сбъдването им да става с лекота!

Честит рожден ден. Ти си човек с голяма сила и постоянна любов. Желая ти красив рожден ден и прекрасна година.

Честит рожден ден на един очарователен човек. Ти си звездата, днес и всеки друг ден. Продължавай да грееш над всички със своя интелект, красота и хумор.

Ако се чувстваш стар погледни първо какво си постигнал, защото то наистина е много. И само силен и упорит човек като тебе може да направи всичко това. Нека в същия дух и желание продължаваш да катериш най-високите върхове и да правиш чудеса с живота си!

Някой толкова специален човек като теб заслужава най-скъпия и красив подарък днес. Аз ти пожелавам това да бъде здравето, щастието и късмета. Честит рожден ден!

Честит рожден ден на най-чудесния мъж. Докато празнуваш си спомни колко щастие си донесъл на хората около теб. Продължавай смело напред да правиш света едно по-сигурно и спокойно място!

Време е за много подаръци, големи торти и летящи балони! Това е рожденият ден на най-сладкото дете на света. Честит рожден ден на теб мило детенце!

На рождения ти ден пожелавам, щастлив и радостен живот напред. Нека всичките ти мечти станат сбъднати мечти. Честит Рожден Ден.

Честит Рожден Ден! Пожелаваме ти да си здрав, много усмихнат и щастлив! Нека с много весели приятели не спират забавните игри! Да радваш мама и тати и да учиш малката сестричка (братче) на много лудории!

Честит рожден ден и знай, че детските мечти стават реалност, затова мило детенце не спирай да мечтаеш, да мечтаеш за светло бъдеще с безброй забави и игри.

Честит Рожден Ден! Бъди все така весело и лъчезарно дете! Желая ти много весели игри с добри приятели!

Честит Рожден Ден!
Здраве, щастие, късмет,
планини от сладолед,
щури танци и балони
ти желая…и бонбони!

Адвокат, бизнесмен, преподавател, актьор, учен, а защо не и лекар. Какъвто и да станеш когато пораснеш, аз съм сигурен, че ще се открояваш от тълпата, защото ти си много светло и интелигентно дете. Честит Рожден Ден!

Днес е денят в който можеш да забравиш твоята домашна работа от училище и да се отдадеш на торта, подаръци, песни, балони, танци и игри. Нека празнуваме заедно твоя специален рожден ден!

Ти си много палава, но аз не мога да ти се скарам, защото всеки път когато гледам как спиш, аз осъзнавам че ти все още си дете. На моето палаво дете, по случай ден рожден, аз желая … бъди вечно здрава и все така лъчезарна.

Уважаема принцесо, това е времето в което трябва да си отворите очите и да видите прекрасния свят около вас, който същевременно е станал много по-ярък от присъствието ви. Честит рожден ден на най–красивата принцеса на света!

Секундите правят минута, а минутите правят часове. Часовете правят дни, а дните правят месеци. Месеците правят години с усмивки и незабравими спомени. Тук идва друга и твоя незабравим рожден ден! Желая ти да бъдеш жив и здрав, усмихнат и много щастлив.

Честит рожден ден на най-ярката звезда в нашия живот. Ти ни направиш толкова щастливи, че ние забравяме всички проблеми на нашия живот. Честит рожден ден мило дете! С пожелания да не губиш с годините детското в сърцето си!

Честит Рожден Ден, с пожелания да достигнеш успехи и се запознаеш с щастието през всеки етап от твоя живот.

Казват, че детските години никои не може да върне, затова по случай твоя рожден ден аз ти пожелавам още по – щури игри, още по – верни приятели, още по – весели и безгрижни дни! Бъди жива и здрава – Целувки от (например: леля Галя)

Дъщерите са топли като слънцето, светли като звездите, хладни като бриза, и сладки като мед. Кой не би искал някой като теб! Честит рожден ден на моята една едничка дъщеря! Обичам Те!

Мило дете, ние твоите родители искаме да ти кажем, че ти си дар от Бога и този ден е свят за нас. Благодарим ти, че те има и си до нас! Желаем ти светло бъдеще и сбъднати детски мечти – Честит Рожден Ден от мама и тати!

Благодарен съм за твоето истинско приятелство. Надявам се, че рожденият ти ден е невероятен, тъй като си най-добрата ми приятелка!

Пожелавам ти любов, надежда, вечна радост и щастие. Благодаря ти, че си ми най-добрата приятелка!

Толкова съм горд, че съм ти най-добрата приятелка. Да ти е честит и рождения ден!

Разбираш ме като никой друг. И знам, че имам брат или сестра в твое лице, приятелко. Честит рожден ден на най-добрата ми приятелка!

Благодаря ти, че винаги си там, за да ме изслушваш. Толкова съм щастлива, че те имам за моя добра приятелка. Наслади се на рождения си ден!

Толкова съм благодарна и щастлива, че сме най-добри приятелки. Наслади се на рождения си ден. Щастливи пожелания за теб, приятелко!

Очаквам с нетърпение още много години приятелство и рождени дни с теб. Приятен и фантастичен рожден ден!

Искам да ти пожелая цялата любов и щастие на света, всичко това, което заслужаваш. Честит рожден ден, приятелю!

Благодарен съм, че си част от живота ми. Всичко най-добро на твоя рожден ден!

Пожелавам ти късмет, всичко да ти е наред!

Забрави миналото, защото не можеш да го промениш, забрави за бъдещето, защото не можеш да го предвидиш, забрави за подаръка си, защото аз го забравих.

Рождените дни са хубаво нещо. Статистиката сочи, че хората, които имат повече, живеят по-дълго!

Рождените дни са начина, по който природата ни казва да ядем повече торта.

Носиш ми смях, радост, късмет, носи и ракия довечера, в пет!

Да изглеждаш на 50 е просто страхотно, особено ако си на 60.

Рождения ти ден трябва да е национален празник, защото ти си едно антично съкровище!

Има много богати и известни хора, родени на тази дата. Жалко, че не си един от тях, може би догодина! ЧРД!

Мъжете стареят като виното, а жените – като сиренето.

Искам да съм първия, който ще ти честити рождения ден! Ако не съм, да знаеш че бях първия, който си го помисли!

Тъй като не зная супер пожелания, изпитвам доста колебaния – ето ти стотина долара и да минем към ордьовъра!

Чест е за мен да познавам такъв феномен! Пожелавам ти още добри приятели за наздравици и много подаръци!

Усмихвай се, докато все още имаш зъби!

Мъжете са като виното. С годините или стават по-добри, или се вкисват!

Някои мислят, че чашата е наполовина пълна, други – че е наполовина празна. Днес е рождения ти ден, така че стига мисли, а просто изпий каквото има в нея!

Някой каза, че истинските приятели помнят рождения ти ден, но не и годините ти. Аз помня и двете. Дано се брои!

Най-хубавите рождени дни са тези, които още не са дошли!

Трябва да си много специален… Днес 3,274,465 човека имат рожден ден, а аз честитя само на теб!

Човек разбира, че остарява, когато види, че свещичките струват повече от тортата.

Толкова време търсих перфектния начин да ти честитя рождения ден, че ще трябва да го отложа за догодина.

Винаги приемай пожеланията за рождения си ден с щипка сол, няколко лимона и бутилка текила!

Ако си на диета на рождения си ден и не можеш да ядеш торта, вземи по едно парче във всяка ръка и ще постигнеш балансирана диета!

Хората казват, че всичко, от което се нуждаеш е любов. Какво да правя сега с всички подаръци, които ти купих?

Честит рожден ден на моята приказна мама. Докато празнуваш поредната година, винаги помни колко си невероятна за мен!

На моята блестяща мама, честит рожден ден. Нека усмивката ти да блести толкова ярко, колкото свещите на твоята торта!

За моята невероятна мама, честит рожден ден. Ти си най-обичащата и даряваща жена, която познавам. Отдели време да се поглезиш и да създадеш спомени, които ще цениш завинаги.

Честит рожден ден. Мамо, ти си подарък за мен. Пожелавам ти прекрасен ден, изпълнен с всички неща, които обичаш най-много.

Честит рожден ден, мамо! Надявам се да получиш всичко, което си си пожелала. Заслужаваш го.

Честит рожден ден. Мамо, исках да отделя минута на рождения ти ден и да ти благодаря за добрия външен вид и цялата луда любов!

Мамо, честит рожден ден. Пожелавам ти рожден ден, светъл като усмивката ти, сладък като любовта ти, забавен като духа ти и прекрасен като теб.

Честит рожден ден. Мила мамо, никой не ме обича повече. Никой не ме разбира по-добре. Никой не ме вдъхновява по начина, по който го правиш ти.

Честит рожден ден на моята приказна мама. Винаги до мен, когато имам нужда от теб. Винаги най-големият ми фен. Винаги ме обича. Ето защо винаги си в сърцето ми.

Честит рожден ден на моята фантастична мама. Нека твоят специален ден бъде също толкова красив, колкото и ти. Приятен ден!

Честит рожден ден на майка ми. Няма по-сладък или по-скъп на сърцето ми от теб, мамо!

Честит рожден ден! Мамо, поглези се и имай прекрасен рожден ден!

Честит рожден ден. Мамо, ти си нещо страхотно! Няма човек на света, на когото да се възхищавам толкова, колкото на теб. Обичам те мамо, имай най-добрия рожден ден досега!

Мамо, честит рожден ден. Без значение дали грее слънце или вали дъжд, винаги поздравяваш деня с усмивка. Мамо, доверието ти е заразително. Обичам твоята авантюристична природа и свободния ти дух.

Наздраве за невероятната ми мама! Ти си повече от невероятна майка. Ти си страхотен приятел! Пожелавам ти най-щастливия рожден ден, мамо. Ти заслужаваш само най-доброто!

Нека добрите времена да се търкалят! Твоят рожден ден, твоите правила. Приятен ден, мамо!

Мамо, честит рожден ден. Ти си ярката светлина в живота ми. Звезда, която ме води. Пожелавам ти славен рожден ден, пълен със светлина, смях и любов.

Честит рожден ден, слънчево момиче. Бъди ни все така усмихната и добра. Нека твоят смях бъде най-красивата музика за моите уши.

Пожелавам ти доброто, късмета и любовта да присъстват винаги в твоя живот и да бъдеш истински щастлива и все така прекрасна и обичана!

Честит рожден ден на най-красивото момиче. Бъди често усмихната и винаги с добро настроение продължавай да красиш света!

Днес моето момиче ще получи много пожелания за рожден ден, но нека най-хубавите започнат да се сбъдват от сега!

Нека романът на твоят живот продължава с пълна сила и много любов. Всяка страница, която прелистваш да завършва по най-красивия и неповторим начин! Честит рожден ден!

Нека твоят момичешки живот бъде изпъстрен с много приятели, събирания, забавления, игри и приключения!

Усмихвай се често, както отива на една красиво момиче като теб. Бъди винаги себе си, защото твоят дух и упоритост могат да направят от всеки живот приказка!

Подарявам ти букет от усмивки и добри пожелания за много здраве, късмет и любов!

Пожелавам на това прекрасно момиче всеки ден да започва с усмивка, която да прераства в много веселие, смях и забавления! Честит рожден ден!

Бъди все така готино момиче, покажи им как се прави и сътворявай всеки ден чудеса!

Нека рождения ти ден бъде срахотен, а всички дни след него изпълнени с много детски смях, забавни игри и спомени добри!

Мило момиче, пожелавам в живота ти да прелива здравето, любовта, късмета, приключенията и най-хубавите детски игри!

Честит рожден ден, момиче! Нека този детски смях бъде твоето оръжие срещу всяко зло и винаги да побеждаваш с добро!

Пожелавам ти живот като на филм, а главната героиня да си ти, която да краси света със своята усмивка и вечна доброта!

На това хубаво момиче пожелавам безгрижни детски дълги дни, много приказни моменти и сбъдване на най-хубавите й мечти!

Моето момче има рожден ден и аз му пожелавам още много забавни игри, срещи и незабравими моменти с приятели добри и със своята доброта за пример на другите да бъде!

Младо момче, бъди героят, която искаш да бъдеш и превръщай и най-трудните неща във весели игри и забавни моменти. Живота е пред теб, радвай му се и бъди истински щастлив!

Честит рожден ден, мило момче! Бъди винаги млад в душата си и не позволявай на никой да ти отнеме усмивката и мечтите. Продължавай с гордо вдигната глава напред към нови още по-големи успехи!

Вече си голямо момче, за това ти пожелавам да откриеш любовта на живота си, да се научиш да споделяш и да даваш, без да искаш нищо в замяна, да разбереш час по-скоро, че да помагаш на другите е най-хубавото нещо на света!

Мило момче, навърши още една година и да те гледам как растеш и ставаш голям за мен е истинско удоволствие. Радвам се, че мога да виждам всички твои постижения и как успяваш в нещата, които наистина харесваш да правиш. Знай, че живота дава да гребеш с пълни шепи от неговите блага само ако продължаваш да бъдеш упорит и постоянен. Пожелавам ти от сърце само хубави неща да ти се случват!

Честит рожден ден на малкото вече пораснало момче. Продължавай да превръщаш приказките в реалност, бъди герой за другите и техен верен приятел!

Сега си малко момче, но един ден ще станеш истински мъж, за това ти пожелавам винаги да бъдеш с едни гърди напред пред всички, все така силен и упорит и никога да не отстъпваш, колкото и да ти е трудно!

Честит рожден ден, момчето ми! Нека живота те учи на мъдрост и любов, които да използваш умело, за да постигаш своите големи цели и най-важното – да бъдеш щастлив!

Честит рожден ден, мило момче! Бъди все така весел и усмихнат, радвай света с присъствието си и своя интелект, прави нещата по своя детски начин с много любов и желание!

На малкото пораснало момче пожелавам много любов да има в живота му, успех в училище и спорта и все така да побеждава там, където има смисъл!

Желая ти най-хубавата и най-дългата приказка, в която да си главния герой, да побеждаваш доброто и да защитаваш слабите, да бъдеш истински войн и победител!

В твоя крехък живот се случват необясними неща, за това се учи прилежно, за да разбираш всичко и да правиш каквото си поискаш. Честит рожден ден!

Хей момче, виж живота е пред теб, имаш време да сбъднеш всичките си мечти, да се учиш и успееш във всяко начинание. Пожелавам ти всичко това и най-вече винаги да бъдеш здрав и обичан!

Желая ти в твоето детство да имаш безброй приключения и всичките да имат добър край, които после да разказваш като приказка пред хората!

Желая ти много щастие, успехи, а в работата все сполуки, а и ще ти пожелая още нещо – здраве без никакви забележки!

Желая ти толкова много радости да имаш в живота, че да светиш от кеф и да се забелязваш от много далеч!

Съжалявам, че не мога да ти подаря подаръка, който искам, защото нямаше как да го опаковам. Но пък за това ти го пращам в мислите си, а той е пожелание за здраве и късмет без никакви уговорки и с трайност цял живот!

Не искам да ти подарявам нищо материално, а само една прегръдка, наздравица и спомени безкрайни. Честит рожден ден!

Пожелавам на твоя рожден ден да има много готини моменти, да се чувате отдалеч и с танци и забавление да предизвикате земетресение!

Най-хубавите моменти са тези, в които с готини хора излизаш и си говориш. Аз ти желая винаги около теб да има приятели, които да те радват и осмислят денят ти!

Пожелавам ти готин рожден ден, с много готини приятели, готина музика и готини танци. Нека живота ти бъде готин, а ти по-щастлив от всякога!

Дъще преследвай мечтите си защото те дават една необяснима сила в живота! Сила която те кара да продължават напред и да покоряваш все по големи върхове в живота! Честит Рожден Ден, Бъди ми жива и здрава!

За най – слънчевото дете на този свят, желаем ти все така да бъдеш здрава, любознателна, лъчезарна и изпълнена с неспираща енергия за живот! Честит рожден ден на най сладкото дете на света от Мама и Тати!

Честит рожден ден и нека всемогъщия Бог да те благослови и освети пътя ни напред!
Бъди все така скромна, мила и добра! Бъди все така жизнерадостна, лъчезарна и усмихната!

Прегръщам те мила моя и на твоя ден рожден желая: здраве, щастие, късмет, любов, сбъднати мечти и разбира се пари! Честит да бъде този ден, твоя ден рожден!

Когато ти дойде на този свят, животът ми стана по светъл и ярък! Пожелавам ти така както ти озари моя живот за един миг, съвсем скоро и твоето дете да озари твоя живот за един миг! Честит рожден ден на моята дългоочаквана дъщеря!

Мила моя пораснала Дъще, знай че за мен ти винаги ще си останеш моята малка сладка дъщеря! На твоя Рожден ден, ти желая разбира се здраве, търпение, успех и мир в сърцето! Ти знаеш, че много те обичам и винаги ще е така! Твоята любяща майка!

На Нашата Дъщеря Желаем…,
Дъще ти си винаги ще си останеш на мама и на тати малката принцеса, бъди благословена днес и всеки следващ слънчев ден.

Честит рожден ден Дъще!
Нека денят ти бъде изпълнен с щастие и любов. Нека всички твой желания и мечти се сбъднат на твоя специален ден, ден в който ти си дошла на този светъл свят. Обичаме те, от Мама и Тати!

На моя обичан баща пожелавам цялото щастие на света! Честит рожден ден, татко! Бъди винаги толкова добър и грижовен, както досега!

Мили татко, честит рожден ден! Ти си моята опора, ти си моят стълб, на който винаги мога да се опра в този живот! Затова ти пожелавам здраве и дълголетие, много щастие и късмет от цялото си сърце!

Скъпи татко, честит празник! ЧРД на най-важния човек в моя живот! Продължавай да бъдеш винаги толкова борбен и всеотдаен към семейството си! Всички много те обичаме и ценим!

Мили татко, честит празник! Искам да знаеш колко много държа на теб и колко важно място заемаш в моя живот! Желая ти от все сърце най-хубавите неща, които можеш да си представиш! Много здраве и късмет!

Честит рожден ден, тате! Бъди винаги засмян, защото ти си най-важният човек в живота ми и когато ти си добре, аз също съм добре и обратно. Много те обичам, не го забравяй! Искам да си здрав и много щастлив!

Мили татко, на твоя специален ден ти пожелавам всички добри неща, за които можеш да се сетиш! Много те обичаме и ти желаем от сърце да си винаги здрав и усмихнат! Нека всеки ден е празник, бъди много щастлив!

Мили татко, много мислих какво да ти пожелая за твоя рожден ден, но често пъти думите са безсилни да изразят всички чувства, които изпитвам. Едно е важно – много те обичам и ти желая само добри неща! ЧРД!

Татко, ти който винаги си се грижил за мен и си ме подкрепял, честит рожден ден! Нека слънцето винаги грее в очите ти! Нека усмивката никога не слиза от лицето ти! Бъди благословен!

Мило момче, честит празник! Бъди здрав, усмихнат, щастлив!  Много, много успехи ти желая! Ти си моят гордост в живота, много те обичам! ЧРД!

На моя обичан син от все сърце желая всичко добро – здраве, благополучие, успехи! ЧРД! Винаги бъди все така добър и ни карай да се гордеем с теб!

Честит рожден ден, сине! Ти си моето слънце в живота! Много те обичам и много си ми мил! Бъди здрав и щастлив, много късмет ти желая!

Мило дете, честит рожден ден! Ти си моята гордост, сине, ти си всичко, което имам на този свят! От цялото си сърце ти желая да си винаги усмихнат, много здрав и много щастлив!

Честит рожден ден, синко! Опора в живота ми, слънце в очите ми! Ти си всичко, което имам, не го забравяй! Бъди здрав и усмихнат, много успехи във всяко твое начинание!

Скъпо момче, честит празник! Честит рожден ден! Нека винаги слънцето грее в твоите очи, нека късметът никога не те напуска! Бъди много весел и засмян!

Мили сине, честит рожден ден! Ти си нашата най-голяма гордост! Много те обичаме и ти пожелаваме да не се отървеш от здраве, щастие и винаги да ти се случват само хубави неща!

Мили синко, честит празник! На твоя рожден ден ти желаем само усмивки и весели мигове, нека винаги ти се случват само най-хубавите и най-красивите неща в живота!

Мило дете, сине мой, честит ти рожден ден! Твоите родители ти пожелават всичко най-хубаво, много здраве и много усмивки! Преследвай мечтите си и никога не се отказвай от тях, така, както сме те учили!

Скъпи братко, честит празник! На твоя рожден ден ти пожелавам много здраве и щастие, бъди все така всеотдаен и продължавай да постигаш успех след успех. Много те обичам!

Братко мой, честит рожден ден! Дори и да не мога да съм сега до теб на твоя светъл празник, знай, че сърцето ми е при теб и ти желая късмет и сбъдване на всяко едно твое желание!

Скъпи мой братко, на твоя празник ми позволи да те прегърна и да ти пожелая всички най-хубави неща, които можеш да си представиш! Няма сила на света, която да успее да ни раздели! Винаги ще съм с теб и ще те подкрепям!

Мили братко, ти си ми толкова скъп! ЧРД! На този толкова важен за тебе ден ще ти пожелая да си вечно млад, здрав като канара и много, много късмет във всяко начинание!

Скъпи братко, честит рожден ден! Бъди весел, засмян, щастлив, нека радостните дни никога не свършват за теб! Ти си моят пример в живота, ти си моята пътеводна звезда!

Вижте още пожелания за поводи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *