Пожелания за 70 годишен юбилей 👋

Един от най-значимите рождени дни е 70 юбилей. Изберете какво да пожелаете на вашите близки или приятели с този списък от пожелания за 70 годишен юбилей!

Ако имате нужда от още идеи според получателя, повода или празника, разгледайте всички пожелания и поздрави!

Пожелания за 70 годишен юбилей

Бих ти пожелал още 70 години здраве и благоденствие, но могат да ти се сторят малко, за това ти желая всичко, за което се бориш да бъде твое и това да ти дава нужната сила да продължаваш напред и нагоре!

Честит юбилей 70 години, мила бабо
Нека усмивката ти никога не залязва, настроението ти да е винаги голямо и с нови сили да твориш всичко, което пожелаеш!

Не е лесно да духнеш 70 свещички, но именно за това е семейството, за да ти помагат. Винаги ще сме с теб и за това ти желаем най-вече здраве, любов и още сбъднати мечти!

Чувствай се горд, че днес навършваш 70 години, защото всяка година е белязана с лични успехи, нови знания и придобит опит. Продължавай да трупаш щастие след щастие до всеки следващ юбилей!

Фамилията те поздравява по случай твоят голям юбилей и всички ти желаем крепко здраве, още много поводи за празнуване, дълги разходки с приятели и много забавни моменти!

На този ден радваме се на съдбата, че ни сплотила, че сме с най-прекрасния човек, обичан, топъл и подкрепящ. Това си ти! Жив и здрав бъди! Честит 70 ти юбилей!!!

На този ден събираме се с тебе и прегръщаме те от сърце. Честит рожден ден, скъпа мамо, бабо, бъди прекрасна, както до сега! Обичаме те!

Честит 70-ти Рожден Ден! Бъди пример за подражание, бъди неповторим и забележителен! Изпълнен с хъс за живот, винаги здрав и вдъхновен! Обичаме те!

Днес гордо вдигаме наздравица за твоя ден рожден. Да бъдеш винаги подкрепа, примерен баща, да си стожер на рода и да носиш светлина в живота на всички свои близки и деца! Честит рожден ден!

Днес, на твоя ден рожден празнуваме с приятели добри и ти пожелаваме 70 години радост и още толкова успех, щастие, здраве, усмивки, сбъднати мечти. Честит юбилей!

Честит юбилей, честит 70-ти рожден ден! Желая ти всички добри неща, които можеш и не можеш да си представиш! Късметът никога да не те напуска, здраве и много щастливи мигове занапред!

Честит юбилей, честит 70-ти рожден ден! Идва най-хубавата част от твоя живот – тази, в която можеш да се наслаждаваш на всичко постигнато и да се радваш на плодовете от своя труд! Здраве, късмет, вечно щастие и нестихващи емоции!

Честит юбилей, честит 70-ти рожден ден! Да си все така весела и все така мила и добра! Много те обичаме и от все сърце ти желаем цялото щастие на тази планета, както и крепко здраве още дълги години напред!

Честит юбилей 70 години!
Нека годините се нижат като огърлица.
Нека оставят красива диря като полет на птица.
Нека богословия идва от небето,
Нека имаш сродна душа, която да сгрява сърцето!

Честит 70-ти юбилей!
Бъди жива и здрава,
Пази винаги душата си млада.
И нека има много светлина в дните ти от тук сега!
Остани с чиста и добра
Пред себе си и пред света!

Честит 70-ти юбилей!
Пожелавам ти да си жив и здрав,
винаги упорит и корав!
Пожелавам ти да имаш младежки мечти и
непокорен дух винаги, ти!
Запази в сърцето си безкрайността на море,
което вдъхновяваше като момче.
Имай винаги чиста и свободолюбива душа,
съхрани вечно младостта!

На този ден не мислим за тъгата, не броим годините, а радваме се на съдбата, че не ни е разделила, а сплотила, че сме с най-прекрасния човек, обичан, топъл и подкрепящ, готов на всеки да прости, Това си ти! Жив и здрав бъди! Честит 70 ти рожден ден!!!

Честит 70-годишен юбилей!
Нека вино червено да те топли и любов семейна сили да ти дава!

Честит 70-годишен юбилей!
Пожелавам ти най-хубавите моменти в живота да ги изживееш отново по своя си начин!

Празник най-голям е дядо, на цели 70 си станал.
Пожелавам ти още много безгрижни дни и послушна баба да те топли!

Вижте още пожелания за поводи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *